Se enkelt indlæg
Gammel 01-04-2009, 01:34   #23
Hannepanne
Hvor skulle jeg ellers være
 
Hannepannes avatar
 
Tilmeldingsdato: 09-03 2009
Indlæg: 117
Styrke: 16
Hannepanne er ny på vejen
Thumbs up

Super indlæg "forsyg"! sagligt og godt formuleret! Lige til at smække op!


Nå, så blev jeg alligevel tilpas pikeret...
Så jeg smed også et indlæg af sted, sat ind herunder. Indlæg 37 tilhører "forsyg".
----------------------------------------------------------------
Skrevet af bibs for 5 timer siden
Sagen er at hvis man bliver honoreret rigtig godt som sygemeldt, så vil det der være 100 gange så mange der vil være (simuleret) sygemeldt, det er en kendsgerning og jeg kunne måske selv falde for den, idet jeg også kunne trænge til en lille ferie. Ja, jeg ved godt at det er et sprængfarligt emne, men det er en kendsgerning.


.
Allerførst vil jeg rose indlæg 37. Det er gennemført godt skrevet og gennemtænkt.

Egentligt vil jeg slet ikke her forholde mig til, om hvorvidt man kan leve rimeligt for 800 kr. pr. måned 1 voksen og 1 teenager. Men omhandlende kvinde har svært ved det.
Men DIN uhyrlige påstand BIBS, den kan jeg kun tage dyb afstand fra. Tænk, at der findes mennesker som dig, der vitterligt kalkulerer med, at der findes så mange mennesker der vil simulere sygdom, at det reelt kan betale sig for dig, at refere til -og endsige indtænke i dit menneskesyn. Hold da op!!
Jeg har qua mit tidligere arbejdsliv, arbejdet med mange af de allermest marginaliserede medborger. Ingen af dem har kunnet arbejde, de færreste fik pension, eller sygedagpenge, flere fik kontanthjælp. Men alle ville de ønske sig andre vilkår i livet. De ville alle have givet deres højre arm, hvis det havde givet dem nogen andre betingelser i livet. De kender heller ikke de sociale spilleregler, så de kan ikke begå sig, hverken i dit, mit eller eget miljø.
Kan vi være det bekendt?? Kan vi være bekendt at sige, at sygemeldte kan man honorere for godt, så godt at man ”de” vil vælge sygdom, frem for at gå på arbejde??
Måske vil du være så venlig at dokumentere dit postulat, som du fremturer med som en kendsgerning??
Jeg vil til sidst fortælle dig at jeg personligt, stort set er på den grønne gren- økonomisk, selvom jeg har gået sygemeldt længe, - men jeg har haft nogen ressourcer i mit liv der har gjort, at jeg kunne bevare min økonomiske uafhængighed af systemet til en hvis grad, men det er desværre ikke alle forundt.
Og du skal bare vide, at jeg knokler med at blive rask, så jeg igen kan være på arbejdsmarkedet på almindelige vilkår. Og meget gerne igen kunne hjælpe de mennesker, som ikke er så ressource-stærke som os 2!!!
I dagens DK er sygepension ikke noget man lige får. Og godt nok for det, men hyppigt trækker man mennesker gennem unødig lidelse forinden. Kan man være det bekendt??
Hanne

Sidst redigeret af Hannepanne; 01-04-2009 kl. 02:34. Årsag: sat mit læserbrev ind også
Hannepanne er ikke logget ind   Besvar med citat