Se enkelt indlæg
Gammel 14-03-2009, 13:32   #9
frida
Klart Afhængig af K10
 
fridas avatar
 
Tilmeldingsdato: 17-08 2007
Indlæg: 482
Styrke: 17
frida er rigtig godt på vej
var lige inde og læse lidt på bt. tråden. Det var dog fantastisk så modbydelige folk er, og man kan tydeligt høre at de aldrig har prøvet hvad det vil sige at miste sit job og dermed sit liv pga. ens helbred er af H. til. Men det bekræfter jo bare hvad der står i linket om jøder og fæstebønder.
FØJ FOR S....! Siger jeg bare. Folk køber i den grad aflad ved fx. at støtte div. indsamlinger til fx. Afrika. Fint nok, men hvad med lige at åbne øjnene og sørge for sin egen lille andedam først. Mage til intolerance og blindhed over for livets realiteter skal man da lede længe efter.
Hvis det er den almene befolknings holdning, så kan det da undre mig at der endnu ikke er oprettet internerings-lejre til folk som os.
Men det kommer nok hvis claucesco hjortesvin får sin vilje. Så ham på tv igår og sad virkelig og tænkte på om han var fra en anden planet. Han virker jo helt død, der er intet på ham der bevæger sig. Men det er jo klart, manden har jo ikke noget hjerte.
Og han gentager sig selv, for det er vel begrænset hvor mange sætninger man kan lære en primitiv genstand som ham.

Hvor jeg dog hader den mand, som er ophavsmand til en stor del af den herskende holdning overfor samfundets svage i dagens Danmark.
frida er ikke logget ind   Besvar med citat