Se enkelt indlæg
Gammel 20-02-2009, 19:50   #10
ceccat
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 18-02 2009
Indlæg: 4
Styrke: 0
ceccat er ny på vejen
tak for svaret, hvor er det dog dejlig at jeg har fundet K10, er rigtig glad for alle de input jeg kan få og har fået.

Det sted jeg er nu, på et aktivitetscenter for ældre mennesker hvor der er en masse kreativt passer jo i og for sig rigtig godt til mig- bortset fra at jeg ikke kan holde til det pga smerter som gør jeg ikke kan finde ro i min egen krop, og jeg bliver meget hurtig træt så i hele denne uge har jeg holdt ud en time, og da jeg også er afhængig af bus som jeg skal med 2 af ja så er der fuldstændig udsolgt for mig når jeg inden når indenfor hjemmet. Og buskørsel er jo netop sådan noget jeg har påpeget overfor både kommune og nu anden aktør (AS3) at jeg ikke kan holde til,men det har de vist OGSÅ overhørt.

Det med at blive visiteret til et flexjob som der er en af forslagene herinde, er vel egentlig ikke en mulighed når de stadig ikke kan blive enige om min arb.evne, så der er vel ikke andet at gøre for mig end at de smækker kassen??

Et andet spørgsmål: kan jeg forlange at min sag kommer tilbage til kommunen, da anden aktør ikke har levet op til deres opgave de er virkelig sløsede og tar ikke sagen særlig alvorlig....måske det er noget min fagforening kan hjælpe mig med....

hvor ville jeg gerne være rask så jeg kunne arbejde, og ikke være i den her suppedas...
ceccat er ikke logget ind   Besvar med citat