Se enkelt indlæg
Gammel 20-02-2009, 16:03   #10
Spin
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 07-11 2008
Indlæg: 69
Styrke: 16
Spin er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af curls Se meddelelser
Hej jeg ville bare lige sige noget til ovenstående. Partshøringen er ikke en afgørelse. Partshøring er, hvor du kan komme med noget inden de afgør, om de vil stoppe dine sygedagpenge. Det er derfor fint som Zuza har nævnt, hvad du kan skrive til dem og gøre i den forbindelse.
Øh, jeg forstår det ikke helt. Jeg har fået brev om at de "påtænker" at stoppe mine sygedagpenge den 3.marts. Er dette ikke en afgørelse? Dette har jeg ikke modtaget klagevejledning til. Er det først en afgørelse og skal jeg først modtage klagevejledning den dag de rent faktisk stopper dem?
Samtidig med dette brev, så har jeg modtaget ressourceprofil til partshøring (samt til opdatering af mine egne oplysninger). Det er ikke dette jeg gerne vil have en klagevejledning til. Men jeg troede at jeg havde fået en afgørelse, og jeg troede at de ikke kunne træffe en afgørelse uden at ressourceprofilen var opdateret og partshørt.

Citat:
Oprindeligt indsendt af curls Se meddelelser
Afgørelse på stop af sygedagpenge med klagevejledning kommer efter partshøring, når de har bestemt sig for at stoppe sygedagpengene.
Det er så her jeg bliver i tvivl om det da ikke er det de har gjort en del af? Altså truffet afgørelse, men ej partshørt eller vedlagt klagevejledning.
Eller har de kun varslet om en afgørelse, så partshører de mig i mellemtiden, og den dag mine sygedagpenge er varslet at ophøre, så kan de tiltræde deres "påtænkning" om at stoppe sygedagpengene, og så har de i mellemtiden fået en opdateret og partshørt ressourceprofil og så er det hele foregået efter bogen?
Spin er ikke logget ind   Besvar med citat