Se enkelt indlæg
Gammel 30-11-2008, 18:43   #19
Razmo
Gæst
 
Indlæg: n/a
Citat:
Oprindeligt indsendt af Hejdien Se meddelelser
Det virker utroligt fordækt at man ikke bare lukker siden men også at man vælger helt at fjerne den, hvad ville der ske ved at lade den ligge på adressen sådan at folk for eftertiden kunne læse den ??

Endnu større blev min undren da jeg tænkte .. næææ det kan de glemme og jeg begyndte at lede efter ting fra den som var gemt på nettet (i kender den med at når det først har været på nettet så bliver det på nettet )

prøv engang selv at gå ind her http://www.archive.org/web/web.php og så prøv at skrive adressen på mit ansvar ind i deres søgefelt ved take me back.

Så vil i opleve at den komme frem og skriver at der slet ikke findes noget sådan på nettet ... ergo den er helt fjernet fra nettet..

så har jeg prøvet via google og så trykket på Cached så vil man normalt få et øjebliksbillede og den vej kunne komme ind og se noget,men for mit ansvar ja så ryger man direkte til http://www.bm.dk/ hvis man trykker på et link ..

Det virker da som om det er sådan at man for eftertiden ikke skal kunne finde noget på nettet om deres fejlslået kampagne ...

En kampagne hvor chf nok havde regnet med en masse mennesker der kom og klappede ham på ryggen for hans geniale føring af pisken , men hvor han i stedet for oplevede at det var dem der blev pisket der brugte det som talerør..

Nu har jeg lige været ikke så kvik her på det sidste så jeg må indrømme at jeg ikke så at de annoncerede at de lukkede den side, er der nogen her der ved hvor længe i forvejen de annoncerede det ?

Sjovt nok så jeg i morges Hjorten og så fik jeg en sang ind i hovdet som jeg bare ikke har hørt i laaaange tider, men den dukkede op helt af sig selv er sikker på at i kender den ...

den går sådan her

Det er løgn løgn løgn og latin det jeg siger....

Hvis i prøver linket http://www.archive.org/web/web.php så prøv at søg på hvilke som helst anden hjemmeside i kender og så vil i kunne se øjebliks billeder som siden så ud dengang ...

men ikke for mit ansvar , en statslig side burde da være til at kunne se for eftertiden med mindre man har noget at skjule ikk ?
Det undrer mig ikke at den er HELT væk... for Hjort ser ikke den side som nogen success, og blot et "reality wake up call" til ham... Han ønsker bare ikke at nogen skal kunne gå ind og se virkeligheden... det er selvfornægtelse af 1 grad.

Der må være noget ved den hjemmeside som det er MEGET VIGTIGT for Hjort bliver glemt, sidan den er forsvundet som dug for solen.
--------------------------------------------------------------------------KL 17:44



En anden ting er, at Hjort har pralet med, at den debat var VIGTIG!!! ... så at den ikke får lov at bestå... det kan man jo så tænke lidt over.

Sidst redigeret af Line; 30-11-2008 kl. 19:08. Årsag: To indlæg lagt sammen til et, husk rediger knappen (et qoute magen til ovenstående fjernet)
  Besvar med citat