Se enkelt indlæg
Gammel 28-06-2020, 11:47   #307
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.726
Styrke: 33
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
De syge ved hvilke kontroller og overvågning de bliver udsat for

Ikke i småtingsafdelingen, men "FamilieJournalen" & "Alt for Damer" bliver gennemlæst af professionelle kommunale medarbejdere.

Falske kommunale Facebook profiler bliver oprette med det ene formål, at komme ind i de syges private rum, for at snage, kopiere til den kommunale journal.

Lovligt eller ej, formålet helligere formålet.

Mødre bliver truet med fjernelse af deres børn, hvis ikke de kan komme op i timer, som de ringe uddannede Jobkonsulenter ønsker.

Kontrollen med de syge, handicappede og arbejdsløser er perfid, bizar og modbydelig.

Men når millionerne flyder, lovligt eller ulovligt, så findes der ingen nedre grænse for at udfører sit job som samfundet betaler.

Her får ligegyldigheden, lov til at florerer i rigt mål. Pyt lad millionerne flyde, hvad rager det os, vi bliver aldrig mødt med konsekvenser af vores amatøragtige adfærd. Tværtimod bliver vi belønnet med bonusser, aftrædelse kontrakter.

YES, hvor det går godt i det lille retssamfund Danmark.


https://www.dr.dk/nyheder/indland/li...nielsens-boern

""Danske Bank til bagmandspoliti i 2012: Vi har svært ved at forstå ministerium skal understøtte stutterivirksomhed

Vi har hele tiden vidst, at Danske bank i 2012 lavede en indberetning om hvidvask til Bagmandspolitiet på grund af uregelmæssigheder på Britta Nielsens konto.

Men offentligheden har hidtil IKKE fået lov til at se, hvad denne indberetning mere præcist indeholdt. Indtil i dag .

I underteningen står der: "Underretning vedrørende mistanke om hvidvask".

Danske Bank undrer sig over, hvordan det kan være, at Socialministeriet skal understøtte stutterivirksomhed, står der direkte i underretningen. På daværende tidspunkt ejede Britta Nielsen et stutteri med navnet "Stutteri Hayat". I underretningen til bagmandspolitiet står der også, at Britta Nielsen har modtaget store overførsler privat fra Socialstyrelsen.

Danske Bank skriver direkte i underretningen:

- Vi har en kunde der modtager store overførsler privat fra Socialstyrelsen. Vi har svært ved at forstå, at et ministerium skal understøtte stutterivirksomhed, hedder det.

Underretningen omfatter i alt overførsler over tre måneder fra juni 2012 til 28. september 2012 på cirka 5 millioner kroner som er tilflydt Britta Nielsens konto fra Socialstyrelsen. Banken undrer sig også over, at Britta Nielsen i samme periode hæver 750.000 kroner i kontanter.

Bagmandspolitiet har tidligere beklaget, at de ikke reagerede på henvendelsen fra Danske Bank:""


Vrede hilsner til det umådelige svage Folketing
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat