Se enkelt indlæg
Gammel 03-01-2018, 21:00   #5
Nørd
Skal snart betale husleje på K10
 
Tilmeldingsdato: 23-11 2014
Indlæg: 983
Styrke: 4
Nørd er ny på vejen
Ja, naturligvis skal din sagsbehandler have information om at du har disse problemer, det vil jo have betydning for din arbejdsevne.
Har du været arbejdsløs siden 2015?

Når/hvis man skal visiteres til førtidspension så skal tilstanden være stationær, så hvis du først skal til undersøgelser nu, så kan det ikke betale sig at begynde at søge pension på det foreliggende grundlag lige nu.

Først skal du undersøges og lægerne skal finde ud af om der findes en behandling som kan give dig en bedre funktionsevne og når det er gjort kan de komme med udtalelser om hvad du kan forvente i fremtiden, altså om du nu er stationær på et nyt lavere leje end da du fik fleksjob.
Stationær betyder at det ikke kan forventes at du får et bedre helbred end du har nu, det betyder ikke at sygdommen ikke kan være progressiv altså en der forværres, kun at tilstanden ikke kan forventes at blive bedre i fremtiden.

Hvis det var mig ville jeg tale med min sagsbehandler om situationen ved næste samtale og sige det som det er.
Eksempelvis noget i stil med: mit helbred er blevet forværret på det sidste og jeg skal undersøges af reumatologisk ambulatorium til februar. Men som sagen ser ud lige nu så føler jeg ikke at jeg er i stand til at arbejde i øjeblikket.

Inden mødet bør du overveje med dig selv hvor mange timer du tror at du kan arbejde hvis du lige nu skulle i praktik og komme med begrundelser for hvorfor du ikke kan arbejde overhovedet eller hvorfor du eksempelvis kun mener at du kan arbejde 5 timer, eller hvad du tænker du kan klare.

Selv om det ikke er sandsynligt at du får tilkendt pension før der er styr på den nye situation kan det måske være at du kan blive sygemeldt og slippe for at søge job i den kommende tid.

Tilføjelse:
Vær obs. på at det kan være en fordel at optage sine samtaler med kommunen, både for at kunne huske samtalen bedre når man kommer hjem, men også for at have bevismateriale hvis sagsbehandleren begynder på noget, eksempelvis truer, lyver eller andet.
Formoder at du gør brug af din ret til at medbringe en bisidder.

Tænker at du bør bruge ventetiden til at søge aktindsigt hos behandlere og læger samt hos kommunen.

Sidst redigeret af Nørd; 03-01-2018 kl. 21:04.
Nørd er ikke logget ind   Besvar med citat