Se enkelt indlæg
Gammel 03-01-2018, 20:08   #3
Nørd
Skal snart betale husleje på K10
 
Tilmeldingsdato: 23-11 2014
Indlæg: 988
Styrke: 5
Nørd er ny på vejen
Der er forskellige modeller.

Du kan kontakte din sagsbehandler og skrive at du mener at du er blevet for dårlig til at passe et job og ønsker at kommunen skal undersøge din nuværende arbejdsevne med henblik på pension.

En anden model er at du kan aflevere en ansøgning om pension på det foreliggende grundlag, naturligvis anmode om en kvittering, og så tage den derfra. Kommunen vil så nok give dig afslag men bliver dermed tvunget til at tage din sag frem af mølposen.
Man må jo forvente at hvis du har været visiteret til fleksjob i længere tid så kan det jo godt være at din sag i kommunen ikke er særligt meget up to date og derfor kan du eventuelt inden ansøgningen søge aktindsigt hos kommunen og hos diverse læger, behandlere og hospitalet du har været hos og hvis du ved aktindsigt får fingrene i nogle helbreds informationer der kan bruges i sagen, så kan de vedlægges sammen med ansøgningen.

Nu skriver du ikke noget om hvor længe du har været arbejdsløs fleksjobber, men jeg mener bestemt at hvis du har været arbejdsløs fleksjobber i et år så skal kommunen sende dig i en praktik som skal vise om du stadig er i målgruppen for fleksjob og denne praktik skulle jo gerne give et billede af din arbejdsevne og vise hvis du i dag har mindre arbejdsevne end sidst du arbejdede i en praktik eller i et fleksjob.

Men hvis din arbejdsevne stadig er i nærheden af de 15 timer så vil jeg vove den påstand at du ikke har en chance at blive bevilget pension.
I dag bliver borgere med en arbejdsevne under en time ugentligt visiteret til fleksjob frem for pension.

Så medmindre der allerede har været en opfølgende praktik som viser at du har en minimal arbejdsevne og kommunen bare har valgt at ignorere det, eller at det allerede i dit sidste fleksjob er vist at du har en minimal arbejdsevne så skal du under alle omstændigheder forvente en kommende praktik for at kunne vise at du ikke længere har en arbejdsevne.
Nørd er ikke logget ind   Besvar med citat