Se enkelt indlæg
Gammel 20-02-2017, 21:06   #7
annech
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 02-10 2011
Indlæg: 329
Blog Indlæg: 2
Styrke: 13
annech er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af sortepigen Se meddelelser
jeg håber Annech at du vil fortælle os hvordan din dag gik.

vh sortepigen
Hej med jer

Så kom jeg igennem min arbejdsdag. i dag Kl.8.45 ringede jeg til mit arbejde da jeg vidste at min ene leder skulle komme kl.8.30
Jeg fik så fat i hende og sagde at jeg gerne lige ville ind og snakke med hende så snart jeg kom på arbejde,hvis hun havde tid. Så da jeg kom ind af døren og lagt min jakke i garderoben til kl.9.15 kaldte hun mig ind på kontoret så vi kunne snakke og få vendt episoden. plus at dette her føltes lidt som et psygisk overgreb på mig da jeg jo ikke kunne gå på en arbejdsplads som denne,hvis man betvivlede min tillid. ( og der bakkede min leder mig også op i forhold til at jeg ikke skulle være nervøs på dette punkt. Og at hun nok skulle sørge for at jeg ikke skulle komme på arbejde og være nervøs på om de kunne stole på mig,da hun og min anden leder godt vidste jeg tog mit job alvorligt. og også var meget ops. på at jeg gik meget op i at tingene var i orden. hun siger så til mig ( utroligt nok )
at hun godt vidste at hende min kollega der havde skabt denne situationen, der havde ringet til mig godt kunne være ret skarp i munden engang imellem. Jeg ser så efterfølgende at hun bliver kaldt ind på kontoret af min leder ( hvad der så er talt om ved jeg ikke. )
Men vi bliver så begge efterfølgende kaldt ind på samme tid for at snakke om denne situation. Og så kom det så efterfølgende frem at andre af mine ledere rent faktisk"... havde sagt til mine kollegaer at de havde bedt mig om at tømme køleskabet hver" Mandag morgen som noget af det første jeg skulle gøre når jeg mødte ind på arbejdet.
Og at nu skulle"... de altså huske"..... at det hus vi arbejdede i havde mange børn med særlige behov og ikke altid vidste hvad de måtte smide ud.

Og så ellers at vi måtte have det op at vende på personalemøde hvad vi skulle gøre så vi ikke havnede i andre situationer vedr. mad fra køleskabet.

Men min kollega er sgu godt klar over at det ikke var en smart handling hun havde lavet. Og var da også allerede i gang med at sladre om episoden efterfølgende til mine kollegaer.

Mvh. Anne-christine.

Sidst redigeret af annech; 20-02-2017 kl. 21:16.
annech er ikke logget ind   Besvar med citat