Se enkelt indlæg
Gammel 18-08-2008, 12:22   #11
Neurosmølf
Ved at flytte ind på K10
 
Neurosmølfs avatar
 
Tilmeldingsdato: 26-11 2007
Indlæg: 553
Styrke: 19
Neurosmølf er fast beboer på K10Neurosmølf er fast beboer på K10Neurosmølf er fast beboer på K10
Jeg vil mene det er ulovligt at fjerne noget i ressourceprofilen, bl.a. skal Dine kommentarer også være indarbejdet, så jeg ville sende/aflevere et brev til/på sagsbehandleren om at Ressourceprofilen kun er lovlig , hvis a) Du har underskrevet den, b) Dine kommentarer er indarbejdet c) den indeholder de væsentlige lægelige fakta der er omkring din sag, hvilket sagsbehandleren ikke selv kan vurdere da vedkommende ikke er lægeligt kvalificeret og lægekonsulenten kun må medvirke som oversætter for sagsbehandleren dvs. en evt. sociallæge i teamet får kun det at se som de har sorteret ud ( hvor de er sagsbehandler og lægekonsulent ) nogle kommuner har nemlig ikke samme læge i fleksteam/pensionsteam som til alm. konsulentarbejde for sagsbehandlerne.
Det er min umiddelbare opfattelse at din sagsbehandler måske ikke selv kan overskue mængden af dine sagsoplysninger, men det berettiger ikke i mine øjne til at hun prøver at holde andre fra at se dem.
Håber der kommer lidt flere tips og råd, der kunne være nogen med bedre underbyggelse, jeg formår ikke grave i § i øjeblikket.

mvh Nøvsen
Neurosmølf er ikke logget ind   Besvar med citat