Se enkelt indlæg
Gammel 02-10-2016, 21:56   #51
Thisted_1970
Hvor skulle jeg ellers være
 
Thisted_1970s avatar
 
Tilmeldingsdato: 06-03 2016
Indlæg: 124
Styrke: 9
Thisted_1970 er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af vasen Se meddelelser
Indrømmet, jeg forstår mig dårligt på policer, jurasprog i det hele taget, men jeg har talt med de selskaber , som jeg som forhenværende off. ansat var med i. ca. 35 år i alt.
Jeg har spurgt om der er noget jeg kan modtage, og de siger nej. Først når du er folkepensionist.
Du skriver, at de dårligst stillede må ty til Ftp. Jeg oplever ikke, at man i dag kan modtage Ftp, trods svær sygdom. Men muligvis tager jeg fejl af din mening i betydningen , ty til.!

Du skriver, at enhver læge, skolelærer og netto ansat i dag er sikret en masse penge, hvis de bliver uarbejdsdygtige.
Nogle og jeg ved ikke om det er alle, kan der udbetales en engangssum på ca. 100.000 ved alvorlig og kritisk sygdom. Det er nogle ganske bestemte diagnoser som udløser beløbet. Man kan altså godt være syg uden at være terminal eller i stor risiko for at blive det.
Jeg håber, at du med dit indlæg mener pensionsordninger, som de fleste i dag henholdsvis betaler til og som arbejdsgiver også betaler til.
Hvis det er noget helt andet du mener, så se bort fra mit indlæg.
Jeg refererer til pensionsordninger, hvor jeg siger at de fleste idag fungerer sådan at hvis du bliver uarbejdsdygtig/invalideret i dit fag, er du sikret næsten fuld lønkompensation så længe invalideringen varer. Punktum. (Det er dette som jeg lidt fejlagtigt kalder en "stor sum penge") Det gælder alle offentlige ansatte og alle andre private pensioner mod et meget lille beløb pr. måned, måske et par hundrede kroner.

Når dette er sagt, så er det naturligvis meget fint at disse ordninger eksisterer - men problemet er at hvis man ikke har en arbejdsgiver, så er man overladt til sig selv og "systemet"...
Thisted_1970 er ikke logget ind   Besvar med citat