Se enkelt indlæg
Gammel 03-02-2016, 16:16   #18
iamforever
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 14-03 2010
Indlæg: 116
Styrke: 15
iamforever er ny på vejen
Nej Mik

Du er helt galt på den med både hensyn til de gænse regler og de internationale love på området

Da personer på sygedagpenge og andre ledighedsydelser som ikke relatere sig til fleksjobs ordningen ikke har med flekslønstilskudet har det ingen relevants til emnet, de høre inden under helt andre regler.

Fleksjobs ordningen har en direkte linje til handicapkonventionen og forskelsbehandlingsloven og er demed beskyttet af konventiones paragraffer.

Og en ikke fleksjobber person der tjener 30.000 før skat som får en engangsbonus på 20.000,- med en skat på 39% vil altid får mere udbetalt end en fleksjobber med samme skat % da flekslønstilskudet altid vil blive neddroslet jo mere du får udbetalt i indkomsten på månedsbasis, derfor mister fleksjobberen flere penge end bare det som SKAT skulle have det siger sig selv.

50.000 til ikke fleksjobberen før skat, ren bonus ingen modregning.

50.000 til fleksjobberen før skat og man får ikke flekslønstilskudet, så man mister en pæn sjat penge her, da engangsbonusen så skal bruges til at dække fleksløntilskudet, dermed føler en fleksjobber ikke samme påskønnelse af sit arbejde som en ikke fleksjobber.
Dette er en negativ forskelsbehandling hviket er i strid med den danske forskelsbehandlingslov, handicapkoventionen, og EU beskæftigelsesdirektiv

En positiv forskelsbehandling og som vil være tilladt var hvis der ikke skete en modregning på engangsbonus delen.

Mvh
Morten
__________________
https://www.facebook.com/rettilfleksjob

Kampen starter her
iamforever er ikke logget ind   Besvar med citat