Se enkelt indlæg
Gammel 17-09-2015, 23:33   #10
Akvamarin
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-08 2011
Lokation: København
Indlæg: 2.104
Styrke: 15
Akvamarin er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af sommersen Se meddelelser
Tak Akvamarin for den gode beskrivelse
Nej jeg har ikke fået bevillingen men har fået besked på at begynde at søge job men uden vejledning om hvad man skal sige mht sygdom til ny arbejdsgiver om man skal skrive skånehensyn i jobansøgninger om man skal skrive på stillinger som er på flere timer end jeg kan og håbe at de vil oprette et fleksjob osv så føler jeg står meget alene
Dvs at jeg skal betale penge for forskellen på sygedagpenge og ledighedsydelse tilbage når der engang er kommet orden i papirene
Jeg tror altså det er en fejlinformation du har fået om at du skal have ledighedsydelse fra tidspunktet for mødet i rehabteamet. De stopper sygedagpengene, når de har truffet afgørelsen om fleksjob og skrevet bevillingen. Og derfra får du så ledighedsydelse.

Men ja, hvis det nu alligevel viser sig at være sådan som du har fået at vide, så vil det være forskellen mellem de to beløb du skal tilbagebetale. Du vil jo få den høje ledighedsydelse, fordi du kommer fra sygedagpenge. Så det bliver ikke noget voldsomt beløb.

Men igen, det vil altså ikke være korrekt da de kun kan stoppe sygedagpengene efter en afgørelse om at sætte dig på en anden ydelse. Hvad siger I andre?
Akvamarin er ikke logget ind   Besvar med citat