Emner: Ryg dårlig
Se enkelt indlæg
Gammel 23-07-2008, 15:42   #7
phhmw
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 8.555
Styrke: 24
phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10
Kære Buster og andre.
Jeg ønsker også at dele ud af mine erfaringer. Jeg forsøger at gøre det kort.

Igennem 11 års smertehelvede og ca 45 indlæggelser uden at årsagen kunne findes i min fastlåste og skæve ryg. Efter en mindre maveoperation blev mit autonome nervesystem ødelagt så jeg blev trukket skæv som et S. Opereret for 2 discus-prolapser. Undersøgt for hypokonderi, sclerose, dystoni og meget andet uden resultat. Endte i en kørestol med helstøbt korset, tisseposer, krykker og benskinne. Brugte mange penge på alternativt og privathospitaler også uden resultat. Det offentlige havde ikke flere behandlingstilbud.
Der sad jeg så med mine smerter, morfin, ketogan og metadon samt et ødelagt liv. Kørekort tog de også pga medicinforbruget, betryggende nok. Men sjovt var det ikke.
Jeg er normalt 181 høj men var nu reduceret til en svag 150 høj gammel modløs svægling som tilbragte et par år liggende i sengen. Uden evne til at kunne gå mere end 3 m. Jeg fik besøg 3 gange i døgnet af hjemmesygeplejersken for at smertedække med Morfin, Bachlofen og Stesolid mod spasmer. Efterfølgende overtog min dejlige kone denne opgave indtil forbruget blev for stort.

Som den sidste mulighed for mig kontaktede jeg Teddy Øfeldt i Karlslunde. Her blev mine røngten, MR og CT-scanninger vurderet. Jeg modtog den besked at de ville påtage sig opgaven, hvis jeg selv havde viljen og tålmodigheden. De havde haft eet tilfælde som mit for år tibage. Jeg fik den besked at møde til tiden og selv døden var ikke brugbar grund nok til at springe over træningen. Endelig mødte jeg professionelle der VILLE mig og FORSTOD mine voldsomme problemer. Diagnosen var dem ligegyldig. Fra første dag talte de til mig som om at de vidste at jeg nok skulle blive ok. Det forstår jeg først i dag. De har jo set det så mange gange før, at deres behandlingsmetode virker.

Jeg fik en henvisning fra min praktiserende læge efter gældende strenge regler om vederlagsfri behandling. T.Ø. har overenskomst med det offentlige

Jeg startede op sammen med børn, voksne og ældre. Scleroseramte, spastikere, para og tetraplegikere, lammede, dystonipatienter og mange andre svært handicappede. Efter 4 uger gik min behandler i gang med at rette op på mit fastlåste og særdeles skæve bækkenparti. Efterfølgende forsvandt den ulidelige smerte så jeg kunne begynde at nedtrappe Morfinen i samarbejde med min smerteklinik. For at gøre en lang historie kort så har jeg nu gået hos T.Ø. i 3 år, 2 gange om ugen og skal sikkert vedblive med det resten af livet. Jeg har ikke været indlagt i 3 år. Jeg er på minimum af morfin. Jeg kan gå 100 m uden korset eller krykker. På rigtige gode dage 200 m. Jeg kan cykle 20 km uden problemer. Jeg kan selv tage tøj på, gå på toilettet uden hjælp etc. Jeg har fået livet tilbage. Alt dette skyldes at jeg ved en tilfældighed er havnet hos nogle top-professionelle mennesker, som har enorm viden om hvordan en handicappet skal optrænes fra bunden af. I dag efter 3 års behandling oplever jeg stadig forbedringer og hvis dette fortsætter ender jeg på arbejdsmarkedet til glæde for hr. Hjort Frederiksen.

Teddy Øfeldt kan selvfølgelig ikke helbrede scleroseramte eller få paraplegikere til at gå. Men de kan noget som de offentlige ikke formår. De får mine varmeste anbefalinger.

Skulle du have nogle spørgsmål er du velkommen. Husk at her på k10 findes der ingen dumme spørgsmål.

Hilsen Peter, 181 høj, phhmw@sol.dk
phhmw er ikke logget ind   Besvar med citat