Emner: Ryg dårlig
Se enkelt indlæg
Gammel 23-07-2008, 08:43   #5
phhmw
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 8.555
Styrke: 24
phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10
Kære Buster og andre.
Buster du skriver "Jeg kan varmt anbefale Øfeldt"
Jeg har nu kendt Teddy Øfeldt Centeret gennem 4 år efter ca 30 år i det almen kendte system med fysioterapi, offentligt som privat. Privathospitaler med overlæger og professoere og alle har afskrevet mig for videre behandling. Jeg har på andre site nævnt T.Ø. men grundet min store iver for at viderebringe mine egne erfaringer, blev mine indlæg opfattet som reklame med en skjut dagsorden. Hvilket absolut ikke har været min hensigt.

Jeg sidder ofte og har lyst til at råbe til alle jeg ser, som bare har den mindste skavank, at de skal kontakte T.Ø. fordi jeg beviseligt kan se at de kan udrette noget det offentlige ikke har mulighed for. Så Buster, vil du være med til at gøre opmærksom på at der findes andre muligheder end det gængse? Lad os få viderebragt erfaringerne om dette fantastiske sted. Vil du lægge ud med DIN oplevelse af Teddy Øfeldt?
Hvor fandt du T.Ø.? Hvilken diagnose har du? Hvilke resultater har du opnået? Hvor lang tid har du gået hos T.Ø.? Etc........
Så vil jeg følge efter med mine erfaringer. Hvis der så er andre der har en mening eller erfaring så kan vi være med til at give andre den samme chance som vi fik.

Til jer der ikke har hørt om Teddy Øfeldts træningsmetoder kan jeg oplyse at de efter grundig undersøgelse lægger en personlig plan for 3-4 måneder frem. Der trænes børn, voksne samt ældre. Alle diagnoser er repræsenteret - sclerose - muskelsvind - dystoni - lammelser - spastikere - para og tetraplegikere - discus-prolapser og alle andre diagnoser. Kun ganske få diagnoser bliver afvist.

Lad os i fælleskab få en saglig og oplysende debat til glæde for DIG eller JER der ikke ser nogen muligheder for at komme videre pga din diagnose.
Hilsen Peter
phhmw er ikke logget ind   Besvar med citat