Se enkelt indlæg
Gammel 25-11-2014, 16:14   #2
Akvamarin
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-08 2011
Lokation: København
Indlæg: 2.104
Styrke: 15
Akvamarin er ny på vejen
Brevet du har fået må være en partshøring. Står der partshøring i overskriften?

Du kan læse om partshøring her

En partshøring er din mulighed for at fortælle hvordan du ser det. I dit tilfælde at du mener dine sygedagpenge skal forlænges indtil 1. februar ud fra det dine læger siger osv. Det er en god ide at få hjælp til at forfatte partshøringen og senere klagen. Har du ikke mulighed for at få faglig hjælp i den fagforening og a-kasse?

Når jobcenteret har modtaget din partshøring vil de træffe en afgørelse om enten at beholde dig på sygedagpenge eller at de stopper sygedagpengene pr. den og den dag og at du har mulighed for at klage over afgørelsen indenfor 28 dage.

Du klager og de kan nu igen ændre deres afgørelse eller fastholde den. Fastholder de den sendes din klage i Ankestyrelsen.

Advokathjælp er det bedst at søge gennem fagforeningen.

Du kan godt søge om tab af erhvervsevne hvis du har sådan en forsikring, men hvis kommunen fastholder at du skal raskmelde dig er det ikke videre sandsynligt forsikringen vil give dig erstatning for tab af erhvervsevne, men det er også muligt at forsikringen vil lave deres egen vurdering og sende dig til undersøgelse hos en speciallæge. Men det er da et forsøg værd at søge tab af erhvervsevne.

Sidst redigeret af Akvamarin; 25-11-2014 kl. 16:20. Årsag: notat om tab af erhvervsevne.
Akvamarin er ikke logget ind   Besvar med citat