Se enkelt indlæg
Gammel 15-10-2014, 20:54   #24
Reno
Moderator
 
Renos avatar
 
Tilmeldingsdato: 28-08 2014
Lokation: København
Indlæg: 632
Styrke: 10
Reno er ny på vejen
Kære alle

Så fik jeg fat i lægekonsulentens vurdering.

Må sige jeg troede først det var en anden borger, som LK lavede et skøn på.
Et skønmaleri hvor LK kun har plukket de mindre gener blandt 5 læger og helt mangler en MR rapport.

Har en stærk mistanke, at konklusionen LK kommer frem til, er skrevet først og så har vedkommende taget de argumenter der passer til konklusionen.

Et råd, hvor en af lægerne henstiller mig til at tænke over, at medicinen over tid mister sin virkning og jeg dermed har risiko for at skulle have stærkere medicin, bliver til ”kan være med til at vedligeholde smerterne”

At jeg i en periode på 8 mdr. ikke har modtaget behandling. Jamen dog, jeg har kæmpet i selvsamme periode med at passe mit job, havde ikke overskud til også at fortsætte fysioterapeut og kiropraktiker behandling, som jo netop ikke havde nogen virkning, tværtimod den holdtræning hos kommunen, hvor jeg fik at vide ”du skal bare op på hesten” forværrede jo min situation.

Glemmer helt, bevist tror jeg, at nævne 2 prolapser i nakken!!!!! Det er blevet til degenerative og slidgigt som jeg også har. Glemmer også at skrive om hovedpiner hver dag!!!!

I sit skøn, skriver LK ”funktionsniveau let nedsat” uagtet at flere læger uafhængig af hinanden, bedømmer min bevægelighed i nakke og brystryg nedsat op til 2/3

Jeg har brug for jeres råd?

Skal jeg klage?

Ringede i dag til SB og sagde, jeg måske til dels godt forstå SB skøn, som jo var vurderet på LK udtalelser, men jeg var godt nok ked af det, græd faktisk i telefonen fortalte videre hvor frustreret og oprevet over dette billede, som LK tegner. Et menneske jeg aldrig har mødt. Jeg spurgte direkte om jeg skulle bruge energi på at klage over dette. SB sagde, at det alligevel ikke kom op til rehabiliteringsteamets vurdering og da den er fra november sidste år, så er den også for gammel. Jeg bad om at min SB satte sig ind i min sag og ikke blot vurderede min tilstand ud fra et enkelt stykke papir.

Kom gode råd, hvad synes I?
Reno er ikke logget ind   Besvar med citat