Se enkelt indlæg
Gammel 14-05-2014, 00:49   #11
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af Bodrum Se meddelelser
Ja det er sku ikke sjovt at være syg i det her system.
Desværre...
Det behøver ikke at være sjovt ... bare den syge får en anstændig behandling, med alt hvad det inkluderer ... og så tænker jeg i forlængelse af det, at der vil være mange anstændige borgere i dette land, der vil være tilfredse ... også i vinklen af at det måske kunne ramme dem selv på et tidspunkt at have behov for en anstændig behandling.


Når man enten har fisket eller trombolysebehandlet en trombose ud af roen på en borger og efterbehandlingen har været relevant og fyldestgørende og den samlede regning løber op i store beløb ... så tænker jeg, at der egentlig ikke er nogen grund til at brokke sig over topskatten ... eller skatten i øvrigt.

Sådan en borger skal som alle andre borgere selvf. også efterflg. have en anstændig og fyldestgørende behandling i det kommunale sagsbehandlingssystem, incl. jobcentret ... ellers kunne vi jo lige så godt have ladet borgeren død ubehandlet.

Det er nærmest en skændsel, at man i et land der, i hvert fald på papiret, bryster sig af at have et kristent værdiafsæt (modsat så mange andre mulige og umulige afsæt), og så alligevel ikke kan finde ud af at implementere det værdiafsæt i bla. en lov- og forvaltningskontekst i forhold til næsten, der måtte have hjælp behov.


Jeg giver derfor ikke mange kopper pis for anstændigheden bag ændringen af den her omdiskuterede lovtekst, der alene synes at have til formål at begrænse den personkeds, der kan komme i betragtning til en forlængelse af SDP.

Men set i pyramidespillets skygge, er det ændringstiltag naturligvis forklarligt - jeg ville blot ikke lægge navn og politisk ryg til det, men der er jo som bekendt altid en nyttig (politisk) idiot, der står på spring for at føre kniven, når den syge der lige er blevet lappet samme for mange penge, tilsyneladende skal dolkes i ryggen i et forsøg på at øge sundhedsudgifterne eller omsætningen hos landets bedemænd og kvinder ...
__________________
.
Jocelyn Pook – Hell, Fire And Damnation + Masked Ball: http://www.youtube.com/watch?v=9QEG2Mk184A

BTW: Er du kvik, så er løsningen her: https://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat