Se enkelt indlæg
Gammel 16-03-2014, 14:33   #78
Cykeltyv
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 22-02 2014
Indlæg: 189
Styrke: 11
Cykeltyv er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Whattodo Se meddelelser
Så har jeg fået dato for mødet - og samtidigt fået besked på at man ikke vil drøfte fleksjob den dag, men udelukkende min paragraf 17 ..
Føler lidt at de forsøger med mundkurv. Og er advaret om at de kan være hårde overfor mig - at jeg med den psyke jeg har, skal passe på mig selv

Jer der evt har søgt paragraf 17, som en form for 'så kig dog på min sag' - fortæl gerne om jeres oplevelse
Når vi søger §17 beder vi jo netop om et ja elleq nej til pension, og så skal de jo ikke vride sig udenom ved at begynde at tilbyde fleks eller andet.

Derfor er det at bremse sin fleks-sag hvis man giver udtryk for at man ikke kan klare fleks, og det siger man jo i grunden når man søger pension selv.

Citat:
Oprindeligt indsendt af Whattodo Se meddelelser
Den er jeg med på, men de må nu gerne åbne for snak om fleks eller ressource forløb - hvis de ellers ville .. Men min kommune er helt klart ude i at lukke munden på mig pt.

Det oplagt er jo netop at tage snakke 'hva' så nu', ved afslag på pension
Det mener jeg du misforstår, når man søger §17 skal rehabiliteringsteamet udelukkende lave en indstilling til pensionsteamet.

Jeg havde ikke fået pension hvis rehabiliteringsteamet måtte begynde at diskutere alt muligt andet.

Reglerne er en beskyttelse af os som er berettiget selv kan søge når kommunen netop finder på at diskutere alt muligt andet når jobcenteret finder os berettiget til pension.
Cykeltyv er ikke logget ind   Besvar med citat