Emner: E-cigaretter
Se enkelt indlæg
Gammel 07-03-2014, 12:58   #1450
Trex
Hjemmevant på K10
 
Trexs avatar
 
Tilmeldingsdato: 05-10 2012
Lokation: Sønderjylland
Indlæg: 293
Styrke: 12
Trex er ny på vejen
Smage jeg vil prøve sammen med Royal er karamel og vanilje, jeg tror det kunne være godt, vi nåede desværre at købe en masse Royal.
Vi har 90 ml 18mg, og 110 ml 12mg så der er noget at gå igang med, men vi skal af med dem18mg for de er for stærke for os. Jeg vil gerne have noget 6 mg og noget 0 mg så jeg ikk bliver svimmel og får kvalme når jeg damper max

Ang ryge stoppet, så gik vi fra 30 smøger til 10 smøger om dagen, men vi havde problemer med at komme ned på 0 smøger og komme helt ned på dampen alene. Men da vi fik de nye iclear 30s, så var det ligesom at det blev lidt nemmere og jeg dampede mere og mere. Og de sidste 2 smøger jeg røg smagte virkeligt grimt, og det hjalp mig helt over på dampen.

Men jeg tør ikke sige at jeg er røgfri endnu, da jeg stadig har kæmpe kriser ang ryge trangen. Men jeg ved at rigtig smøger smager rigtig grimme nu, og det hjælper mig til at holde igen når krisen kommer.


Det nye forbud mod ecig og væsker, kommer på det værst tænkelige tidspunkt. For det at kvitte smøgerne og gå over på dampen, var for at kvitte smøgerne og det har taget mig lang tid at komme der til, så nu bliver man sgu lidt bange og føler der kommer pres på en, når alle deres forbud nu kommer til at vælte ind. Og jeg må også indrømme at jeg er bange for at ende på smøgerne igen, hvis det ender med forbud mod ecig, og man ikke kan komme til at købe ens damp grej.

Så lysten til at hamstre max har krydset mine tanker mange gange, så hvis man ønsker at stoppe helt med at dampe, så kan det stadig ske i ens eget tempo. Vi ved jo alle at hvis nogen ligger pres på en, og siger man skal stoppe med at ryge eller dampe, så sker det jo ikke tvært i mod så bliver det bare sværere. Det er jo så nemt hvis en siger til dig til dig du må ikke tænke på en isbjørn, hvad tænker du så på?

Ps. Helene jeg syntes det er dejligt, når folk skriver deres tanker ned til offentlig skue, man finder faktisk ud af at man ikke er så forskellig fra andre, og man ønsker som regel næsten nogle af de samme ting i ens liv som andre gør

Sidst redigeret af Trex; 07-03-2014 kl. 13:05.
Trex er ikke logget ind   Besvar med citat