Emner: ip adresse
Se enkelt indlæg
Gammel 28-01-2014, 05:38   #6
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Noget helt andet er, hvis Hr Hansen kan anmelde anonymt - hvad sker der så hvis det er en falsk anklage Hr Hansen kommer med, kan han så ikke drages til ansvar fordi han er anonym?? Så mister vi jo retssikkerheden!!!!?????

Tænker på Straffeloven's kap. 17.


§ 164. Den, der afgiver urigtige oplysninger til offentlig myndighed med forsæt til, at en uskyldig derved bliver sigtet, dømt eller undergivet strafferetlig retsfølge for et strafbart forhold, straffes med fængsel indtil 6 år.

Stk. 2. På samme måde straffes den, der tilintetgør, forvansker eller bortskaffer bevis eller tilvejebringer falsk bevis med forsæt til, at nogen derved sigtes eller dømmes for et strafbart forhold.

Stk. 3. Den, der foretager en handling som nævnt i stk. 1 og 2 med forsæt til, at han selv eller en anden med dennes samtykke derved bliver sigtet, dømt eller undergivet strafferetlig retsfølge for et strafbart forhold, som han ikke har begået, straffes med bøde eller fængsel indtil 1 år.

Stk. 4. Efter den forurettedes begæring kan det i dommen bestemmes, at domsslutningen og så meget af domsgrundene, som retten skønner fornødent, ved offentlig foranstaltning skal kundgøres i en eller flere offentlige tidender.

I må meget undskylde mig, men der er da noget HELT galt i hele ''anmeld anonymt princippet'' ........hvis man kan anmelde folk anonymt, så er det jo indlysende, at så kan man ikke også anmelde en anonym for falsk anklage

Dvs nu kan man frit misbruge stats systemet og chikanere alle borgere UDEN der kan ske noget ved det......DAMN!


Sidst redigeret af Ninja; 28-01-2014 kl. 05:41.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat