Se enkelt indlæg
Gammel 17-01-2014, 22:19   #12
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af JesperR Se meddelelser
Tak for alle svarene.

Vi har ikke noget papir med nogen match kategori...
Er det hos jobcenteret man søger agtindsigt?

Er det virkelig nødvendigt at sætte sig så meget ind i sagen - får alle mennesker ikke samme retfærdige behandling? Det er da hvad jeg forventer af systemet.
Det kan da ikke passe man bliver syltet, bare fordi man ikke råber op!
Desværre Jesper... velkommen til en verden der bestemt IKKE er som du har gået og troet i årevis, og om muligt er endnu længere fra hvad politikerne står og siger i tv.

Din kone skal forsørges af dig, det koster ikke kommunen så meget som en øre.
Sender de hende til noget, fx i arbejdsprøvning, tager hende ind til et møde, jamen hvad som helst, koster det penge.

I den her verden er der EN! eneste ting, og kun den ene der tæller, og det er økonomi, hver enkelte borger skal koste så lidt som muligt.
Det betyder at kommunerne IKKE har nogen som helst interesse i div ægtefæller (og fra 1/1 alle der er ramt af gensidig forsørgelse)

Der er 2 muligheder inden at opgive, og håbe på det går til I bliver oldinge og havner på et plejehjem, eller KÆMPE for din kones ret.
MEN vælger I at kæmpe så vær forberedt på, at INTET kommer flyvende af sig selv, det er hårdt arbejde (mere end et fuldtidsjob) der fylder ikke bare en overgang, men ofte i flere år (før hen tog en sag 5-7 år, i dag med de nye reformer kan man roligt smide et par oven i den gennemsnits tid) dag og nat ligger det lige der og æder bid for bid (der ER altså mennesker som går ned psykisk på det, jeg selv inklusiv) med uvidenhed og usikkerhed om fremtiden.

Der er INTET der hedder hjælp, eller retfærdighed, fra systemet af, det er KOLDT og totalt blotet for følelser det er ragende ligeglad med om I ender med at må gå fra hinanden pga fx økonomi, eller fordi I ikke kan klare presset, det er ligegyldigt, det er følelser og det eksistere altså bare IKKE, det er paragraffer og ikke en dyt andet, paragraffer hvor du/din kone som borger oftest kun får af vide hvad din/hendes PLIGT, ikke hvad din/kones ret er, eller hvad du/din kone har af muligheder, det skal du/din kone altså selv finde ud af, og bede om (og ofte kæmpe for)

Du er vågnet op til en virkelighed du ikke troede fandtes i DK, den findes altså, vi er MASSERE af medlemmer på k10 (og endnu flere på div face) der bevidner at det her ikke BARE er pyler og pjat fra dovne mennesker som ikke gider, men at det er virkelighed for flere tusinde syge mennesker.

Desværre
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat