Se enkelt indlæg
Gammel 11-01-2014, 15:27   #10
månemor
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 20-09 2013
Indlæg: 31
Styrke: 11
månemor er ny på vejen
Nu må vi skilles.

Nu er beslutningen om at flytte fra hinanden taget, -og huset bliver sat til salg om en uges tid. Vi er ikke gift. -Og jeg ved godt at jeg vil blive bedt om at leve for de penge der evt kommer ud af huset. Men ingen af møblerne vi har, er mine, bortset fra 2 madrasser, og noget nips. Kan jeg mon købe mig noget inventar, til min nye bolig, som jeg endnu ikke ved hvor bliver, -eller skal alt vendes med sagsbehandler inden jeg gør noget. -Jeg vil jo meget nødigt komme i klemme, og komme ud for at de måske holder noget kontanthjælp tilbage eller lign.
Nogen omkring mig siger at jeg skal spørge familie/venner om at sætte nogle penge ind på deres konto, så der ikke står nogen konto med mit navn på. Men, pyh hvor jeg dog hader den slags.... -Og når huset bliver solgt, er det jo nemt for "systemet" at se hvad der eventuelt er kommet ud af huset.
Jeg hader virkeligt at lave den slags fix-fakserier, -men jeg kan da godt se at der måske er måder at omgås systemet. Bare jeg kan få en lille lejlighed, og lidt møbler, så er jeg tilfreds.
-Er der noget som har erfaringer, med hussalg, kontanthjælp osv...?
månemor er ikke logget ind   Besvar med citat