Se enkelt indlæg
Gammel 08-01-2014, 21:48   #14
Nisten
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 31-01 2013
Indlæg: 49
Styrke: 12
Nisten er ny på vejen
Jeg oplyser ALLE om K10 !

Klask den sad

Jeg er helt sikker en af dem du omtaler her!!!!!! Og jeg giver dig fuldstændig ret. Hvorfor bruger man tid på at sidde og læse og søge råd og så handler man ikke omgående på det?

Tror de fleste der starter på K10 er så presset på alle kanter at man er meget negativ og mistroisk på alt og alle dertil kommer smerter, medicin, osv, lige med minus overskud og overblik.

Men det tager åbenbart tid før man for samlet sig sammen og kommer igang.
Efter mit kendskab, tiltro og forståelse til K10 er steget har jeg fortalt ALLE jeg kender (og ikke kender) om det!

Jeg bruger nu tid på at forklare dem der vil høre hvor vigtige disse ting du nævner er, og hvilke alvorlige konsekvenser det kan få senere i ens sag og i livet hvis det ikke gøres korrekt...

Med de utallige eksempler her på K10 kan vi vist roligt konstatere at reformerne ikke virker, og kommunerne bestemt ikke yder den hjælp eller rådgivning man kunne håbe/forvente/har krav på, nærmere tværtimod!!!!!!

Så det er desværre en brat opvågning for stortset alle når de første gang kommer i kontakt med det offentlige.. Mange har den stupide, naive tro at vi lever i et velfungerende, rummeligt samfund/land hvor det sociale sikkerhedsnet er uendelig stort og at det selvfølgelig griber alle der måtte falde!

Syntes bestemt at du Peter og andre her på siden har gjort og gør en kæmpe forskel.. Måske føler du din kamp til tider er op ad bakke.
Ikke at jeg siger det er/skal være den store trøst, men jeg tror godt jeg tør sige at mange her på K10 nok ville være meget meget værre stillede hvis det ikke var for K10 og dine/jeres råd og vejledning.

Så helt forgæves eller nytteløse har dine råd og vejledning bestemt ikke været!!

Kan kun tale for mig selv men jeg føler da bestemt jeg skylder en kæmpe tak til Webmaster for at have lavet denne side og ved han ligger utrolig meget arbejde i det og for det skal der herfra lyde en kæmpe tak og uendelig meget ros for det gode arbejde..

Til Peter, Popaie, Nøgne Tæer, Web, osv- jer der kommer med råd og vejledning her på siden.
I bruger jeres tid, viden, evner og erfaringer på at rådgive alle os der er HELT PÅ RØVEN OG NEDE I KULKÆLDEREN og alle skylder vi jer en kæmpe tak

Men hvordan vi bedre kan udbrede og sikre at nye kommer godt fra start i deres sager er svært at svarer på. Men mon ikke flere "raske" er blevet mere "opmærksomme" med den medie dækning af reformer/konsekvenser osv, det tror og håber jeg godt nok..

Tror desværre at mange når at miste energien og troen på at kunne opnå noget i kampen mod det offentlige og først for sent søger/finder et sted
som K10.
Når det så endelig er fundet kan det være uendelig svært at overskue den kamp man nu står over for og samtidig finder ud af hvilke konsekvenser det har haft og vil få.
Selvom det er ens eget ansvar og fremtid tror jeg mange lige mister pusten et øjeblik eller længere!!!! Ens verden er faldet sammen og selvom man er klar over man skal tage ansvar og komme igang kan det være en meget stor udfordring.

Men tak for opsangen Peter

Hilsen Nisten.
Nisten er ikke logget ind   Besvar med citat