Se enkelt indlæg
Gammel 04-11-2013, 09:50   #4
gunvor
Har ikke tid til andet end K10
 
gunvors avatar
 
Tilmeldingsdato: 13-07 2010
Indlæg: 2.092
Styrke: 17
gunvor er ved at flytte ind på K10gunvor er ved at flytte ind på K10
Hej Lonsman

Vedr. bisidder/partsrepræsentation på baggrund af flg:

Citat:
Jeg har bedt om at min distriktssygeplejeske deltager i mødet ved rehab. og at hun kan repræsentere mig hvis jeg bliver dårlig og må forlade mødet. Dette kom lidt bag på SBH - hun skulle lige spørge baglandet. Jeg blev efterfølgende ringet op hjemme og hun fortalte mig at jeg godt kunne få lov til at lade min sygeplejeske overtage min repr. i rehab.mødet hvis jeg blev dårlig. Hun sendte mig forberedende skema - men uden skema til at udfylde vedr. fuldmagt til min sygeplejeske.
Som jeg læser ovenstående er din distriktssygeplejeske med fra start, som bisidder. Hvis du bliver dårlig og må forlade mødet helt vil du derpå have at mødet forsætter med distriktssygeplejersken som partsrepræsentant under mødet afvikling. Men ikke efterfølgende.

Hvis ovenstående er forstået korrekt, bør du udfærdige et stk. papir med en tekst, hvoraf det fremgår, at denne distriktsygepelejerske er med som bisidder fra start, og i tilfælde af du helt må forlade mødet pga. du er dårlig, at denne så repræsenterer dig som part i resten af mødet. Men derefter ophørere med at være partsrepræsentant.

Så kan du have dette papir med til mødet, således at det er helt klart, hvis der skulle være tvivl. Hvis mødet bliver fuldført med dig, så har du ikke brug for det. Men hvis du ikke kan fuldføre, så er formalia i orden, hvis rehabteam pludselig skulle være i tvivl, hvilket de ikke bør være, når du på forhånd har meddelt dette til din SB.

Det fremgår af FVLs § 8, at man kan få hjælp via bisidder el./og partsrepræsentant:

Citat:
Den, der er part i en sag, kan på ethvert tidspunkt af sagens behandling lade sig repræsentere eller bistå af andre. Myndigheden kan dog kræve, at parten medvirker personligt, når det er af betydning for sagens afgørelse.
https://www.retsinformation.dk/Forms...aspx?id=142955

I justitsministeriets vejledning er det yderlige uddybet. https://www.retsinformation.dk/Forms....aspx?id=60828

Der skal en del til før myndighederne kan afvise én af have en partsrepræsentant, f.eks. at man ikke anser udvalgte person til at kunne magte opgaven, har f.eks. truende adfærd, el. inddrager forhold som ikke har relevans for sagen.

Ingen af disse er næppe sandsynlige for din distriktssygepelejerske, hvorfor der ikke bør noget problem i dette.

Du bør på forhånd have drøftet/aftalt, hvad din distriktsygeplejerske må udtale sig om el. vil være godt at spørge ind til, hvis du må forlade mødet. Hvilke ting du ligger vægt på i din sag ect.

Mangle hilsner

Gunvor
__________________
It's not where you're going or where you've been
it's not your glory and it's not your sin
It's the difference that you make
When there's more than your pride at stake

Sidst redigeret af gunvor; 04-11-2013 kl. 09:55. Årsag: glemt link
gunvor er ikke logget ind   Besvar med citat