Se enkelt indlæg
Gammel 06-09-2013, 01:28   #161
klanst
Hjemmevant på K10
 
klansts avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-05 2013
Lokation: København
Alder: 59
Indlæg: 225
Styrke: 12
klanst er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Webmaster Se meddelelser
Nej det ved jeg heller ikke men jeg krydser fingre for at du får alle pengene uden problemer....det ville klart være mest fair da det jo er kommunen der har lavet en fejl...
Jeg kan ikke gøre så meget andet end at vente og se, men ja det er jo ikke en formue over 10.000 kr. der er kommet på anden vis, end kommunens ulovlige tilbageholdelse, men først skal jeg have pengene, før der overhovedet er noget "problem".
Jeg kan nu ikke lade være med at føle det som en sejer, taget i betragtning af, at kommunen skriver i deres forrige brev, at når man er for syg til at møde op, så er man slet ikke berettiget til hjælp og så undre det mig med kommunens baggrund for afgørelsen, mine lægelige oplysninger, for dem har de haft siden 2004???

Citat:
Oprindeligt indsendt af GlemMig Se meddelelser
Selvfølgelig, det er super godt at du har det, du skal sikkert bare have isen til at bryde et sted i systemet.
-Det er måske svært lige nu, men det er nok også pga. den styrelse der lukkede og vidregav alle sagerne til ankestyrelsen.

Nu kan jeg ikke huske hvad den hedder desværre, men har du fået rykkere med "nye 5måneders ventetid på klager" pga. det Klanst?
Det var Det Sociale Nævn der blev nedlagt. Nej jeg har kun modtaget 2 breve, at de har modtaget min klage og så et brev fra ankestyrelsen om, at der kunne gå op til 11 mdr. før der kunne foreligge en afgørelse.

Jeg fik dog den indskydelse i tirsdags, at sende sagen til Folketingets Ombudsmand, selvom sagen ligger i ankestyrelsen, for jeg kan jo ikke overleve i 11 måneder uden indkomst, dagen efter ændrede kommunen deres afgørelse???
klanst er ikke logget ind   Besvar med citat