Se enkelt indlæg
Gammel 21-08-2013, 08:29   #33
mawebbro
Hjemmevant på K10
 
mawebbros avatar
 
Tilmeldingsdato: 06-03 2009
Lokation: Faxe kommune, vestsjælland
Indlæg: 289
Blog Indlæg: 100
Styrke: 16
mawebbro er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af misery Se meddelelser
a. tager på arbejde og om 3-30 min ligger på gulvet i smerter og venter på lægen/manden/taxa(det har jeg præsteret før - det var frygteligt både for mine kolegaer, chefen og mig)

b. bliver enig med mig selv, at det nok var en dårlig beslutning og står af og får hjælp til at komme hjem igen (typisk hvis nogen ringer efter taxa - jeg er som regel ikke i stand til at snakke eller bevæge mig, når smerterne blive rigtig slemme...kan endda besvime eller kaster bare op)

dertil skal man tilføje panikangst og agorafobi, som jeg har og som bliver så meget værre når man i virkeligheden bliver udsat for smerter i offentlige rum
Jeg synes at du skal vælge A...eller B.. men det burde så ende ud i at en ambulance bliver tilkaldt og du derved kommer på skadestuen/sygehuset. Der må de da kunne hjælpe dig til at blive udredt... med henblik på en diagnose. Hvis ikke første gang du kommer derind, så måske 5. gang!
- Og en henvisning til en psykiater - som er foreslået.
Ønsker dig rigtig god bedring!
__________________
Livet er for kort til at vågne op til fortrydelse. Så elsk de mennesker, som behandler dig ordentligt. Glem alt om dem, der ikke gør. Tro på, der er en grund til, alting sker. Hvis du får en chance til, så grib den med begge hænder. Hvis det ændrer dit liv, så lad det. Ingen har sagt, at livet ville være let ♥
mawebbro er ikke logget ind   Besvar med citat