Se enkelt indlæg
Gammel 19-05-2013, 13:28   #4
Vovse
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-03 2010
Lokation: Sjælland
Indlæg: 9.664
Styrke: 26
Vovse er fast beboer på K10Vovse er fast beboer på K10Vovse er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af helenekr Se meddelelser
Der er heller ingen tests af nogen art i min speciallægeerklæring!

Min egen lægeerklæring fylder omkring 6-7 A4 sider, og er en meget præcis beskrivelse af mine problemstillinger fra de opstod, og frem til sagsbehandlerens henvendelse om at få udarbejdet en speciallægeerklæring til brug i sagen om førtidspension.

Jeg har ikke siddet der, da han lavede erklæringen. Under en almen konsultation, talte vi om at han ville skrive den og at han ville sende den til mig via mail, så jeg selv kunne kigge den igennem og komme med rettelser og/eller tilføjelser, hvis jeg syntes der manglede noget. Da jeg havde godkendt den, sendte han den til sagsbehandleren, og sendte mig den endelige kopi.

De fleste, som ikke er tilknyttet en bestemt psykiater, får heller ikke den mere dybtegående speciallægeerklæring, men får den meget kortere og mere mangelfulde, statusprofil. Som de fejlagtigt forveksler med en erklæring.
Jeg har ikke meget forstand på det psykiatriske område, men jeg undrer mig over, om det er så meget anderledes når det kommer til speciallægeerklæringer og statusattester.

En speciallægeerklæring plejer jo, at blive lavet på baggrund af en (grundig) undersøgelse af patienten.

En statusattest plejer lægen, at lave på baggrund af det materiale h*n allerede har om patienten, altså ser lægen ikke patienten i forb. med udfærdigelse af en statusattest.
__________________
"Lediggang som saadan er ingenlunde Roden til alt Ondt, tværtimod, den er et sandt guddommeligt Liv, naar man ikke keder sig"

Søren Aabye Kierkegaard (5. maj 1813 - 11. november 1855), dansk teolog, filosof og psykolog.
Vovse er ikke logget ind   Besvar med citat