Se enkelt indlæg
Gammel 13-04-2013, 22:30   #25
Birkes-musen
Hvor skulle jeg ellers være
 
Birkes-musens avatar
 
Tilmeldingsdato: 18-03 2011
Lokation: Muse-by
Indlæg: 175
Styrke: 14
Birkes-musen er ny på vejen
Hej KathrineB,

Jeg synes det er en rigtig god og spændende tråd du kom med

Jeg er kontanthjælpsmodtager men desværre langtids-syg pga en del diagnoser psykisk og så har jeg også nogle fysiske med ryggen.

Egentlig er jeg generet af begge dele dog vil jeg mene at det psykiske er langt det værste.

Jeg bor alene men føler mig slet ikke ensom for jeg kan ikke overskue at have folk ind i mit hus så det er et problem når der skal håndværkere ind og lave noget. Så kører jeg op og kan slet ikke sove om natten fordi de skal komme næste morgen. Jeg undlader tit at få reparet ting i hjemmet som er i stykker fordi jeg ikke kan overskue at gøre rent efter håndværkerne eller i det hele taget vente på at de bliver færdige med deres arbejde.

Om vinteren er det særligt slemt med min manglende energi. Jeg får perioder hvor jeg ikke kan læse eller skrive sådan normalt og jeg tænker kun på at jeg glæder mig til at komme i seng om aftenen.

Haven ligner en jungel for jeg har svært ved at klare have-arbejde især pga ryg-problemer.

Rengøringen i huset er problematisk både pga det psykiske med ikke at kunne overskue noget som helst men også pga ryggen. Så jeg har lagt dynebetræk ud på gulvene i mange områder af huset. Så kan jeg slippe for at støvsuge så tit men bare ryste betrækkene i haven og ligge dem på gulvet igen og så slipper jeg for at vaske gulvene for det magter jeg slet ikke. Dynebetrækkene kan udskifes når de bliver beskidte og kyles i vaskemaskinen

Det er ikke så tit jeg får lavet mad til mig selv om aftenen. Jeg spiser frosne færdig-retter, nudler eller chips og youghurt med havregryn så kommer der heller ikke alt den lede opvask. Ofte har jeg lyst til at køre hen og hente en pizza på pizzariaet men det tør jeg ikke da jeg især har angst for mindre butikker sådan socialt. Jeg får kun pizza hvis jeg finder en der gider at gå med mig der ind og sige det der skal siges mens jeg står omme bagved og gemmer mig. Jeg tør heller ikke at ringe og bestille en pizza hjem til mig selv for jeg tør ikke åbne døren for de bude der kommer med pizzaerne.

Det er et helvede at få handlet ind pga folk og biler alle vegne der holder øje med én. Jeg går nogen gange og udskyder det til jeg bliver så gal på mig selv at jeg tvinger mig selv ud og handle for at få mad ind i huset igen.

Venskaber har jeg men jeg mødes næsten aldrig med nogen da jeg ikke kan overskue at være væk fra mit hjem i lang tid. Så begynder jeg at få ondt i maven og blive bange for hvordan det står til derhjemme med dyrerne og så skynder jeg mig hjem og tænker at så fik jeg dækket mit kontakt-behov for denne uge

Hi hi jeg har boet flere steder hvor jeg ikke fik pakket en eneste flytte-kasse ud i de 2-3 år jeg boede der. Det var godt nok irriterende at måtte undvære sine ting så længe men praktisk da jeg slap for at pakke dem næste gang jeg skulle flytte. Der er jo ikke noget der er så skidt uden det er godt for noget andet trøster jeg altid mig selv med at sige

Det var vist en temmelig lang smørre fra mig, håber ikke du er nået at falde i søvn, KathrineB.

Mange hilsner fra Birkes-musen
Birkes-musen er ikke logget ind   Besvar med citat