Se enkelt indlæg
Gammel 28-03-2013, 18:09   #8
Teletrold
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 17-06 2008
Lokation: jeg er fra havnen
Indlæg: 88
Styrke: 16
Teletrold er ny på vejen
hey igen
Nu har jeg så modtaget dokumentation fra min sagsbehandler,på de bizare udtalelser fra lægekonsulenten,som jeg åbenbart var kommet i besidelse af ved en fejl.
Efter at jeg så har forelagt oplysningerne for min tidligere læge,som jo er part i sagen,så har jeg modtaget en mail fra ham,hvor han for det første er chokeret,men også tager skarpt afstand fra,de kommentarer som lægekonsulenten er fremkommet med.
Det viser sig så efterfølgende,at faktisk samtlige kommentarer,som lægekonsulenten er fremkommet med i alle rapporter fra egen læge /speciallæge,er det pure opspind,og alene noget som hun selv har opfundet.
Således har jeg også deltaget i en arbejdsprøvning,på trods af at reumatologen i sin rapport,kraftigt frarådede dette,men her har lægekonsulenten så påstået at hun ved en telefonsamtale med reumatologen,har fået oplyst af denne,at det nærmest ville være godt for mig,at deltage i en arbejdsprøvning.
Det vil sige,at der er truffet afgørelser i min sag,som bygger på en lægekonsulents egen syge fantasi og udokumenterede oplysninger.
Er der evt.nogen som har et godt forslag til,hvordan jeg nu skal forholde mig til den partshøring af min resourceprofil,som jeg skal aflevere i forbindelse med min §17 ansøgning.
/ steff
Teletrold er ikke logget ind   Besvar med citat