Se enkelt indlæg
Gammel 03-03-2013, 22:08   #15
mookmik
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 13-04 2011
Indlæg: 260
Styrke: 0
mookmik er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Enteneller Se meddelelser
Hmm.. forstår ikke helt det sidste, andet end at din sag er overgået til reglerne iht. 2013.

2012 var min anden og sidste indstilling og heldigvis lykkedes det.
Ja det kører den under nu da jeg søgte ftp efter min job konsulent var færdig den 3 jan 2013.

Jeg vil køre en klage og gøre pensions nævnet opmærksom på at man syltede min sag fra at gå fra en aftale den 20 december og lave den om til den 3 jan 2013.

Det er et rod min sag, da pensions nævnet samtidig behandler indstillingen til fleks fra min sbh som er inhabil og hun indstiller mig til fleks indenfor IT med opkobling hjemmefra til internettet så jeg jan arbejde hjemmefra

Jeg forstår intet af dette her skal jeg være ærlig, fiktive fleks jobs finder de op, godt så, dvs jeg kan koge et æg, dermed har jeg bevist jeg kan flekse som kok eller jeg kan skrive abcdefg.... dermed har jeg bevist jeg kan flekse hjemmefra som forfatter

Citat:
Oprindeligt indsendt af Enteneller Se meddelelser
Hmm.. forstår ikke helt det sidste, andet end at din sag er overgået til reglerne iht. 2013.

Hvorfor havde du "intet" i din sag ang. dine arbejdsprøvninger og hvor mange har du haft?

Det er jo først efter job konsulentens arbejde at sagsbehandleren gør sit færdigt!! Pt. har jeg svært ved at gennemskue din sag.
Jeg havde 2 arbejdsprøvninger i 2012 hvor det sidste sluttede 18 december 2012 og jeg jobbede 3 gange i ugen hvor jeg havde 7 timer om ugen med en effektiv indsats på cirka 50% af de 7 timer og et fritidsliv der ikke var der pga kraftig smerteøgning, opkast, besvimelse osv.

Der står i min sag at jeg er i arbejdsprøvning med henblik på afklaring og det er stort set det, jeg kan dog ikke lige på stående fod huske hvornår dette er skrevet ind i min sag, men det betyder jo intet, da min sbh siger at søger man en paragraf 17 så kan der intet nyt tilføjes i sagen, det sagde hun i 2012 og det siger hun i 2013.

Ellers handler det mest om de steder jeg har været i behandling, senest smerteklinikken eksempelvis.

Min sbh får afklaringen og konklusionen samme dag som jeg fik den, alså den 3 jan. 2013 det kan jeg se på mailen at den også er sendt til min sbh den samme dag.
mookmik er ikke logget ind   Besvar med citat