Se enkelt indlæg
Gammel 28-02-2013, 14:05   #1
Jesper25
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 28-02 2013
Indlæg: 17
Styrke: 12
Jesper25 er ny på vejen
Post Kontanthjælp efter spilleafhængighed

Hej,

Jeg har forgæves søgt efter eksempler på hvad vi i samfundet gør af mennesker, der har har været i clinch med spilledjævelen, i forhold til sociale ydelser. Det kan muligvis have noget at gøre med den ydmygelse det føles som, når man skal gå til bekendelse.

Jeg fik problemer med ludomani i slutningen af året, da mit øvrige liv grundet en kronisk sygdom også gik lukt i helvede. Jeg har spillet rigtig mange penge væk, sjovt nok for at komme væk fra det selvsamme helvede jeg befinder mig.

Mit spørgsmål er, om det udelukker mig fra at få kontanthjælp. Jeg har kunne læse mig til, at bruger man mange penge på kort tid, kan man få problemer med at få kontanthjælp. Vi snakker rigtig mange (50.000), og inden for de sidste 3 mdr som jeg kan forstå de vil se kontoudtog fra. Håber der er nogle råd herinde, jeg har virkelig brug for det, føler mig nemlig overbevist om de bare henviser til paragrafferne om uforsvarlig økonomi og så kan jeg ellers hoppe i havnen.
Jeg har så lidt tillid til det offentlige, at jeg er bange for at stille mig i en ringere position ved at ligge alle kortene frem på bordet nu, om at jeg har haft problemer med ludomani og spillet mine penge op i forsøget på at komme ud af en personlig krise. Jeg kan ved at låne forskellige steder formentlig hutle mig gennem livet de næste 3 måneder, og vil så kunne vise en "ren" konto til dem, hvis det stiller mig bedre.
Jesper25 er ikke logget ind   Besvar med citat