Se enkelt indlæg
Gammel 19-02-2013, 16:53   #11
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Kommunetaktik og hjernevask, benægt, ignorer og spil dum, så ryster du borgeren.....

Tror vi er mange der engang i mellem har måtte knibe os selv i armen og spørge, SKER det her virkeligt? Specielt under et møde hvor man har fuld aktindsigt i sagen og VED lige præcis hvad der står, og sagsbehandleren så spørger....hvad er dine planer så for fremtiden på arbejdsmarked? ''ØØØH....jeg er ved at søge førtidspension!???

De kan simpelthen spille så dumme, at man tror det er løgn - og jeg skriver SPILLE, da jeg går udfra de ikke ER dumme, men blot sidder på en taburet der gør dem mere eller mindre handlingslammede, så de ej heller formår at læse bare de 2 første sider i sagen......(hvor svaret står!).

Selv har jeg haft det omvendt, for jeg gik OFTE og spekulerede på om de måske fejlede noget som gjorde de bare ikke helt var med, men kom til den samme konklusion hver gang, at det MÅTTE være skuespil fra deres side, en rolle de bare havde påtaget sig - at spille belejligt dumme overfor borgeren....

Og når jeg så endelig mødte en der IKKE spillede dum og som var reel, og som havde læst ordenlig op på sagen, så blev jeg sgu nervøs over at der både var intelligens og dialog bag brillen - det var jo en eftertragtet sjældenhed. Og så gjaldt det bare om at få samlet trådene og nedfældet aftalerne med hjertet hamrende af begejstring over hvor heldig man lige havde været.....uhauha. Et venligt menneske på kommunen. Og hjem med raske skridt og smil på læben, og måske en flødekage med til kaffen for at fejrer.

Der var kun to slag møder. Et godt møde eller et dårligt møde. Når de var gode kunne man flyve, når de var dårlige ville man dø fordi man gik endnu mere forvirret end da man kom.

Sidst redigeret af Ninja; 19-02-2013 kl. 16:56.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat