Se enkelt indlæg
Gammel 14-10-2006, 12:37   #4
Metro
Gæst
 
Indlæg: n/a
RE: Socialministersvar på spørgsmål om pension

Citat:
Hejdien skrev:

Denne henvendelse er også lagt på www.k10.dk og der vil evt. svar også blive lagt, og ved mangel på svar og ligegyldighed fra socialministerens side, så vil det også blive oplyst på www.k10.dk
Hmm.... vi er et par admins, der længe har fulgt begivenhedernes gang her på K10.dk og ellers bestyrer vi andre debatfora i det danske Cyberspace.... Vi kan bringe adskillige nyheder videre til en endnu bredere kreds af interesserede vælgere. Det er nok også på høje tid, at tingene skal hindres i at blive tiget ihjel og på tide at hindre alskens spindoktorer at føre primær realpolitik her i landet!

Var der ikke noget om, at administrationen af denne nye politiske "trend" indenfor forvaltning af fortidspensionssager koster samfundet det beskedne beløb af omkring 9 milliarder dkr om året ? Vores penge!

Vores egne 9 milliarder skattekroner anvendes og gøres til et torturredskab og på denne måde hver eneste skatteyder i dette land til medskyldig i en lang række "mord" på flere syge menneskeliv!! For kan man kalde det "et liv" når livskvaliteten, håb og et værdigt livsindhold fratages et menneske, der i forvejen er svækket og ødelagt af en sygdom?

Se og hør Ellen Ryg Olsen berette om vor tids retsløse: de syge!

Tak for det enorme arbejde I gør herinde for hinanden og andre.... og hvis dette svar ikke passer godt nok her - flyt det bare et sted det passer bedre.... Bare I er klar over, at der samler sig en opbakning i baggrunden, der før eller siden kommer til at sætte et kraftigt aftryk på samfunsdebatten omkring dette emne. Helst inden næste valg og helst udenom de, efterhånden godt nok sløve danske avismagere!
  Besvar med citat