Emner: Psykolog?
Se enkelt indlæg
Gammel 06-02-2013, 13:00   #1
Antoniette
Hjemmevant på K10
 
Antoniettes avatar
 
Tilmeldingsdato: 16-08 2007
Lokation: Odense kommune
Indlæg: 283
Styrke: 17
Antoniette er rigtig godt på vej
Psykolog?

Er det nogen herinde der ved noget om psykologhjælp?

Var det ikke noget med at der var så mange mennesker med psykiske problemer, at lægerne kunne sende patienterne til psykologer? Ved ikke om man skulle være under 35 eller hvordan? Altså hvor man fik det gratis?

Eller er det mig, der har misforstået det?

Jeg blev nemlig henvist til en psykiater, i sin tid, fordi jeg ikke havde råd til at betale ca. 900 kr pr. time hos en psykolog. Problemet er at jeg nu har gået i længere tid hos denne psykiater, men det hjælper mig overhovedet ikke, tværtimod faktisk, nogle gange er jeg blevet endnu mere stresset og frustreret, da jeg ikke føler at han forstår de ting jeg siger. Han har flere gange sat et eller andet stempel i panden på mig, som jeg slet ikke kan nikke genkendende til, hvorefter han så også lige pludselig ombestemmer sig og mener noget andet. Han bliver også ved med at foreslå diverse piller, som jeg allerede for en del år siden har prøvet uden held. Så bliver han ligesom fornærmet, da piller jo i hans verden åbenbart løser alle problemer, hvilket jeg er meget uenig i.
Det er ligesom om, at der ikke rigtigt er nogen som helst plan med hans "behandling". Jeg kommer ind og så skal jeg ligesom finde på et eller andet at snakke om

Jeg synes nu at jeg har givet det flere chancer og er nu kommet til den konklusion, at det ærlig talt er spild af tid (og penge, han bor i en helt anden by), jeg får ikke noget ud af det.

Men så var det at jeg kom i tanke om, at der var noget med at man nu også kunne komme til en psykolog? Eller hvad?
Antoniette er ikke logget ind   Besvar med citat