Se enkelt indlæg
Gammel 04-02-2013, 14:58   #4
SanneHansen
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 30-05 2010
Indlæg: 134
Styrke: 15
SanneHansen er ny på vejen
Jeg nikker også genkende til flere ting.

Jeg fik men pension tilkendt på under 6 måneder fra første møde på kommunen - overhovedet. Jeg følte i nogle måneder efterfølgende, at der enten var sket en fejl, at det slet ikke var min sag de havde behandlet og således en anden persons pension "jeg havde fået bevilliget". Eller jeg følte, at jeg måtte have snydt mig til den. ( Kognitivt kunne jeg godt tænke, at jeg jo ikke kunne snyde mig til den af flere årsager. bl.a. at det jo er lægerne der som eks skrev, at jeg ikke måtte arbejdsprøves mv.) Men jeg følte alligevel, at jeg enten havde snydt eller der var sket en fejl.

Da denne "fejl" eller "snyd" åbenart ikke var forekommet ( Eller blevet opdaget, - for det kunne jeg næsten også føle) Så fik jeg følelsen af, hvad folk ville tænke, hvis de så mig være inde at handle, gå en tur, tage kærligt om manden eller være i haven med børnene.

- Følelsen er bestemt IKKE blevet mindre med alt den fokus der er på snyd i samfundet for tiden.
Alligevel er jeg nu kommet dertil, hvor jeg ved, at kommunen finder ikke noget på mig. Jeg modtager førtidspension som gift, så det er ok, at jeg bor med min mand. Det var min sag og der var ikke forekommet snyd. og ja, jeg handler ind, jeg går tur og jeg er endda ind imellem sammen med mine veninder en aften eller til kaffe en søndag. ( Den ene af mine veninder er oven i købet socialrådgiver ved min kommune:-),- om end i en anden afdeling). Der er aldrig nogle af mine venner eller familie, der har undret sig over de få ting jeg kan - og nu nyder at gøre:-)

Som min socialrådgiver en gang sagde, da jeg fortalte hende om, at jeg følte, at jeg ikke var så syg, som lægerne skrev i mine papirer, når jeg eks kunne handle: Hun sagde, at man får jo netop en pension fordi man ikke kan arbejde, hvilket ikke betyder,a t man ikke kan handle eller gøre andre ting. Måske man også netop får en pension, så man fortsat kan tage vare på sig selv og eventuelle børn. Hvilket jeg personligt ikke ville kunne, hvis jeg skulle arbejde bare nogle få timer hver dag.

Mit råd er, at du bestemmer dig for, at du ikke vil have dårlig samvittighed over de ting du gør. Så længe du ved, at du ikke gør noget "forkert" eller har fået det meget bedre og har haft det i meget lang tid, så kan de jo i princippet kontrollere alt det de vil:-)
SanneHansen er ikke logget ind   Besvar med citat