Se enkelt indlæg
Gammel 13-01-2013, 02:15   #241
LS1980
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 30-10 2012
Indlæg: 155
Styrke: 12
LS1980 er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Enteneller Se meddelelser
Ja det er en mega hård tid.

Blev selv indstillet efter §18 sidste år i maj og troede, at "den" således var ret sikker. Turde dårligt åbne "afgørelses-brevet" da det kom, men troede fuldt og fast på tilkendelse. Dog blev det afslag, hvilket kom fuldstændig bag på mig.

Nu her anden gang ved jeg ikke lige hvad jeg skal tro. Fik "tilbud" om at møde foran PN i går og kunne bare mærke den der nervøsitet da jeg så at det var et brev fra kommunen. Troede måske at de havde rykket PN mødet frem og at jeg så fik en afgørelse i går med brevet, men heldigvis ikke.

Vi må krydse fingre for os alle, der står i den situation som vi gør og når afgørelsens brev kommer må vi tage det med oprejst pande. Der vil uanset hvad altid være hjælp at hente herinde.
Er det også en § 18 denne gang som din ftp er søgt på? Har du tænkt dig at deltage i høringsmødet? Det havde vel også været rart med en afgørelse allerede

Min bliver afgjort på torsdag (d. 17 jan) men så går der jo nogle dage inden brevet kommer med posten. Mener at have læst herinde at nogle havde ringet til sb for at få svaret på afgørelsen. Det har jeg valgt ikke at gøre. Vil vente på at brevet kommer og der går der jo også nogle dage, så tænker at med lidt held så ved jeg noget mandag d. 21

Mine fingrer er krydset og håber det bedste for alle der nåde at søge inden det nye år trådte i kraft.
LS1980 er ikke logget ind   Besvar med citat