Se enkelt indlæg
Gammel 07-11-2012, 09:31   #24
gunvor
Har ikke tid til andet end K10
 
gunvors avatar
 
Tilmeldingsdato: 13-07 2010
Indlæg: 2.092
Styrke: 17
gunvor er ved at flytte ind på K10gunvor er ved at flytte ind på K10
Hej Niklukda

Du skriver flg.:
Citat:
Har nu talt med min sb på jobcenteret. Hun siger at det var forkert af psykiater at sende det tillæg. Hvilket ville gøre at man er nødt til at lukke for sygedagpengene.
Nu skriver du ikke konkret, hvad din psykiater har skrevet i dette tillæg. Men umiddelbart, mener jeg som andre herinde på din tråd, at SB ikke har ret i at det er forkert. El. at din psykiater ikke må. Medmindre han direkte har blandet sig i hvilken ydelse du efter lovgivning skal modtage, f.eks. udtale sig om du bør have enten fleks el. pension. Dette må psykiater ikke!

Er noget uforstående, hvorfor dette tillæg skulle udløse at "man nu er nødt til at lukke for SDP."

Synes at din SB udtalelser ikke er ok., hvorfor du måske bør overveje at henvende dig til SIND for en bisidder til fremtidige møder, se link her:

http://www.sind.dk/sind-bisiddere

Ud over selve møder bør din fremtidig kontakt til SB foregå skriftligt, så har du dokumentationen i orden, og måske kan dette også bidrage til at der kommer klarere og bedre begrundet udsagn fra din SB.

Du skriver tidl. om du bør holde din prak. læge informeret omkr. din nuværende helbredssituation samt indblik i spec.lægeerklæring: JA ABSOLUT! Få en tid og medbring spec.lægeerklæringen og tillæg.

Du bør straks skriftlig få bekræftiget om din varighedsbegrænsing er 02.02.13 el. 31.03.2013, altså næste år.

Og hvorfor de evt. overvejer at stoppe dine SDP før denne varighedsbegrænsing.

Hvis din psykiater mener, det er til skade for dit helbred af lave en arbejdsprøvning bør du ikke selv sige dette imod. Forstår udmærket du i situationen kan reagere på din SBs udtalelser, så få en bisidder med. Denne kan også tage noter, således at der er vidne på, hvad der er blvet talt om, og hvad du har sagt.

Hvis der i de 3 foregående samtaler er står noget, som enten er urigtigt el. vildledende skal du skriftligt anmode om at få dette rettet el. berigtigtet, så flg. link, som handler om dette.

http://www.k10.dk/showthread.php?t=24840 # 5

Hvis din sag er godt belyst, din helbredssituation stationær og varig, behandlingsmuligherne udtømte, arbejdsprøvning frarådes/kontradindikeret og din funktionsevne ubetydelig (kig i dine lægefaglige papirer for dette) bør du overveje at søge en § 17 på det foreliggende grundlag inden jul 2012.

SIND kan måske også rådgive om netop denne mulighed.

Mangle hilsner

Gunvor
__________________
It's not where you're going or where you've been
it's not your glory and it's not your sin
It's the difference that you make
When there's more than your pride at stake
gunvor er ikke logget ind   Besvar med citat