Emner: E-cigaretter
Se enkelt indlæg
Gammel 02-11-2012, 01:58   #637
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Min veninde kunne heller ikke lide den nye Prince fra Hangsen, hun sagde den smagte af ballon

Hangsen plejer ellers at have ret gode væsker, jeg var selv ret vild med deres US mix i VG, men jeg kan ikke finde den mere.....

Og ja, det er RØV irriterende når man får forkerte varer og/eller farver - jeg brokker mig altid, og har altid fået de korrekte varer eftersendt.
Synes også det har svipset en del her på det seneste, og jeg tror det er efter hun har fået andre til at pakke bestillingerne
Jeg har jo handlet der i laaaaaang tid, helt fra da hun boede i DK og Sverige, og den gang var der bare ALDRIG fejl eller problemer med farver mm.
Men mine sidste 3 ordrer har været præget af fejl - enten i form af CE4'ere som blev sendt i kopi, selvom jeg skulle have originaler. Rygevæske i 0 mg, selvom jeg skulle have 6 mg osv - og nu det med det forkerte batteri, som skulle have været et TWIST, men som er mini eGo uden VV

- jeg reklamerede den 29'ende Oktober, men har endnu ikke hørt noget. Sidst gik er også en længere periode, inden hun ringede, men jeg VED hun nok skal kontakte mig, så jeg er ikke specielt nervøs, bare glad for, at jeg HAR batterier - men havde jeg nu ikke haft reserve, så var jeg godt nok blevet irriteret!!!

Hun skriver godt nok inde på hendes hjemmeside, at hun vil sende tilsvarende varer, såfremt det man har bestilt er udsolgt i pågældende farve osv, men jeg kan sgu godt forstå at mænd ikke gider rende rundt med lyserødt batteri og rød CE4'er!!
- jeg har også prøvet at få en CE4 i en forkert farve, men det har så været okay, for jeg er som pige lige glad med om den er blå, gul eller pink - bare den damper. Så lige dér har jeg ikke orket at reklamere, og har vurderet, at det var okay.

Men manden ringede også sidste uge, og spurgte om det var okay, at han sendte et hvidt TWIST i stedet for det lyserøde jeg havde bestilt - og det var da bare okay. At han så pludselig sender et helt andet batteri, er sgu for dårligt....der står jo TWIST på ordresedlen med MEGA bogstaver.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat