Emner: Suk
Se enkelt indlæg
Gammel 07-10-2012, 22:49   #4
kvinde38
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 07-10 2012
Indlæg: 16
Styrke: 12
kvinde38 er ny på vejen
Jeg har som sagt flere diagnoser.

psykisk, (jeg kan ikke al fagsprog) men det er noget med en nedsat realitetssans. Skæv indgang til tingene. Det er noget der sker i pre-teen alderen, et slags splid. Psykologen sagde det var en af de alvorlige, der udløser ressourcer.
At jeg ikke kan tåle flere nederlag.
Det står alt sort på hvidt.

psykisk/fysisk, jeg er bare meget angst/nervebetoned. Skal meget lidt til at jeg får rysteanfald, panik osv.

fysisk har jeg flere. Dårlige knæ, kronisk betændelse i huden, er operet for dele af det, blusser op især ved stress. Betændelse i maven. Har nu også fået dårlig ryg.

Det lidt modsatte og lidt specielle ved mig. det er at jeg er meget godt begavet. Har altid fået at vide jeg er matematik geni, og har testet til at være mere end gennemsnit hos psykologen i det spatiale felt, imens jeg havde depression.. Har som sagt også klaret mig fantastisk i min korte videre gående uddannelse. Jeg har det som mange kalder en klæbre-hjerne. Jeg husker alt.

Jeg må indrømme, at den indsats jeg behøves at lave for at opnå gode resultater i uddannelse er meget lille.

Men kommunen siger det ikke hjælper at opkvalificere mig. De påstår der ikke er ledighed i mit arbejdsområde, men det er der. (efter 200 ansøgning så ved jeg det) Ledigheden i mit fag er eksploderet blandt nyuddanede. Først og fremmest vælger ca 67% at uddanne sig videre, hvor det før var ca. 30% af dem der går ud på arbejdsmarkedet, var ledigheden ca. 10% og nu er den på ca 67%. Kommunen påstår den er 3% eller noget.

Som sagt der er fusket i min RP. Mine kommentarer er slet ikke indskrevet. Der står mange steder sort på hvidt decideret løgn om begivenheder.

Hvis det stod til mig, så fik jeg netop lov til at overbygge min uddannelse. Og komme ud i 2015 til bedre tider.

Kommunens begrundelse er at det ikke hjælper, at jeg skal over på løntilskud, fleks eller skåne job, og der skal tages skåne hensyn til mig. Altså at jeg er for syg. Det mener jeg ikke selv, men det mener de.

Til sidst vil jeg nævne, jeg er på dagpenge, dimitssatsen. Og står altså jobklar, og har søgt uendelige mange job, og har været til 2 samtaler.

Kommunen har sat mig i matchgruppe 2/3. Har nu læst hvad det vil sigSynes godt nok det er mærkeligt, at de beder mig melde mig ind i A-kasse og samtidigt så sætter de mig i 2/3 til når mine dagpenge udløber

Sidst redigeret af kvinde38; 07-10-2012 kl. 22:56.
kvinde38 er ikke logget ind