Se enkelt indlæg
Gammel 13-09-2012, 01:17   #1
mettekorn
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 29-12 2011
Lokation: Sønderjylland
Indlæg: 2
Blog Indlæg: 1
Styrke: 0
mettekorn er ny på vejen
Exclamation Hjælp til sag om førtidspension

Hej.
Jeg føler mig fanget i dette system og synes ikke det er særligt menneskeligt.. Jeg har været i 3 arbejdsprøvninger, der alle er mundet ud i, at der har været for meget fravær til at kunne vurdere mig på og der er søgt om førtidspension 1 gang, som jeg fik afslag på.
Jeg har et piskesmæld og har været sygemeldt i 4 år, jeg har ekstremt mange smerter hver dag, er meget lydfølsom, lysfølsom, har store problemer med balancen, er meget træt og har brug for megen hvile og har store problemer med at sove.
Mine smerter og min store lydfølsomhed har været hovedårsagen til mit fravær og de steder jeg har været sendt i arbejdsprøvning, er der ikke taget nogen som helst hensyn til de skånehensyn der står i mine papirer. Den 3. arbejdsprøvning varede kun i 2 dage, da jeg var så ødelagt pga den megen larm fra de mange mennesker der var der og en radio der skulle køre for fuld skrue. Det stressede mig så meget, så egen læge sygemeldte mig fra arbejdsprøvningen.
Nu vil min sagsbehandler have mig ud i en ny arbejdsprøvning på REVA, hvor jeg før har været og der er ingen mulighed for, at opfylde nogle af de skånehensyn der er beskrevet.
Jeg opsøgte egen læge som siger hun ikke kan gøre noget og hele dette forløb stresser mig så meget, at jeg har det rigtig, rigtig skidt. Jeg har taget 2 stress test på nettet som begge viser, at jeg er stresset helt op i det røde felt.
Nu er det ikke fordi jeg ikke vil samarbejde, eller "bare" vil have en FP, men jeg magter ikke mere og min stress får vel taget livet af mig hvis dette fortsætter.
Min sagsbehandler foreslog på et tidpunkt, at jeg selv kunne være med til at bestemme et egnet sted for en arbejdsprøvning og senere ringede hun og sagde, at dette ikke var en mulighed alligevel.. Jeg synes bare jeg har læst noget andet herinde..
Jobcentret kan jo sende mig ud 100 gange endnu de samme steder og alle arbejdsprøvninger vil munde ud i samme negative resultat.
Nogen der har en ide til hvordan man kommer helskindet igennem det her??? Og hvis gentagne arbejdsprøvninger mislykkedes - hvad så??
Mine skånehensyn er: enkle arbejdsopgaver uden nogen som helst former for stress belastning, så få mennesker omkring mig som overhovedet muligt, mulighed for at variere siddende/stående arbejdsopgaver.
Håber nogen har tid og lyst til at svare mig..
Mvh Mette
mettekorn er ikke logget ind   Besvar med citat