Se enkelt indlæg
Gammel 08-08-2012, 13:49   #29
Minmor
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 03-08 2012
Indlæg: 8
Styrke: 0
Minmor er ny på vejen
Tak til jer alle for jeres svar. Jeg er dog ikke enige med Maja

Min mor har givet mig fuldmagt til at tale med alle sociale myndigheder inklusiv lægen da hun selv ikke taler dansk, og de gange hun har haft tolk med har tolken tit tolket forkert og det skete tit at halvdelen af samtalen sprang de over, så min mor fattede næsten ikke hvad og hvordan.

Min mor har kun tillid til os, og jeg er selv en voksen kvinde på 26, så barn er jeg ikke, hun stoler på at det vi gør og siger mhs til hende er det rigtig for hun kan ikke selv finde ude af tage egne beslutninger, hvis hun skal noget så spørger hun os 100gang før hun gør det, så hun er svag og det tror jeg kommer fra alle de år hvor hun ikke har kunnet bestemme noget i hendes liv.

Når vi ikke hjælper hende så få hun det ret dårligt og så bliver hun meget hidsig og frusteret, så derfor er vi nødt til at være der for hende, for ingen andre kan støtte hende bedre end os og det er mest hendes ønske.

Jeg har snakket med hende om at fortsætte på Incista som i siger indtil hun bliver undesøgt af en specialist, og så sig fra når hun ikke kan holde ude mere.

jeg har intet kendskab til disse ting og derfor spørger jeg jer, for synes at kommunen fortæller os 100 forskellige ting.

L.S du har ret i alt hvad du skriver

Tit når hun er hos lægen bryder hun sammen når han spørger til hvordan det går med hende, så ender det at hun skriver antideprasiv medicin til hende og så er det bare det

Min mor tænker på at skifte læge da hun ikke synes lægen hjælper hende særlig meget.

Sidst redigeret af Minmor; 08-08-2012 kl. 13:56.
Minmor er ikke logget ind   Besvar med citat