Se enkelt indlæg
Gammel 03-07-2012, 23:27   #3
Viper
Afhængigheds tegn af K10
 
Vipers avatar
 
Tilmeldingsdato: 16-09 2008
Lokation: Odsherred
Alder: 63
Indlæg: 319
Blog Indlæg: 5
Styrke: 16
Viper er rigtig godt på vej
Hvad

har du fået angivet som årsag til praktikken?

Når man sender folk i arbejdsprøvning, virksomhedspraktik, undersøgelser og andet, skal der foreligge en skrivelse med angivelse af hvor, hvornår, hvad og hvorfor. Har du ikke fået en sådan skrivelse skal du henvende dig til din sagsbehandler og udbede dig en sådan med øjeblikkeligt varsel.

Det vil være en god ide hvis du samtidig beder om at få udleveret din ressourceprofil med noter og vedlagte dokumenter. Så har du mulighed for at se hvad de egentlig har gang i.

En anden ting. Alt hvad du ikke får på skrift skal du optage på en lydfil i en telefon med optager eller andet egnet udstyr du måtte have. Ellers risikerer du at de siger et til dig, gør noget andet i virkeligheden og så nægter når du foreholder dem hvad I blev enige om i samtalen. Bare rolig. De kan ikke nægte dig at optage samtalerne, heller ikke selv om du ikke fortæller dem det. Da du er part i sagen har du ifølge loven ret til at gøre det, enten de vil eller ej.

Pøj pøj.
Viper
__________________
Failure Is Not an Option. (Gene Krantz, Mission Control, Apollo 13)

Enhver soldat kan slå ihjel, men kun den sande kriger kæmper for at redde liv. Any Soldier Can kill, but only the true warrior fights to save lives. (russisk ordsprog)
Viper er ikke logget ind   Besvar med citat