Se enkelt indlæg
Gammel 30-05-2012, 15:36   #5
le cuere
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 16-02 2011
Lokation: København
Indlæg: 267
Styrke: 14
le cuere er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af MTVRV1 Se meddelelser
Ja du søger men har ikke noget arbejde
hvis man ikke har været i arbejde 12 måneder ud af 18 måneder, mener jeg
så skal kommunen revudere om du stadig stå til rådighed
samt om der er sket noget med dit helbred, så man skal vurdere om du skal have pension

det sikre at dem som har fået det værre og derfor ikke er i arbejde
at der bliver kigget på deres sag, det kræver så en ny arbejdsprøvning og nogle nye papir. som skal dokumentere at ens heldbred er blivet dårligere.
kan også være nogle timer mindre og så videre
eller som i dit tilfælde ingen ændre
Nej det er ikke aktivering
Det er rigtigt de skal revurdere. Jeg søger ikke førtidspension men fleksjob, mit helbred er det samme som tidligere, er ikke blevet bedre eller dårligere hvilket jeg har nævnt for sagsbehandler.

Der står intet om i § 74c om at man skal igennem ny arbejdsprøvning, blot at sagsbehandler skal vurdere om der skal gives andre tilbud.

Jeg vil da hellere bruge min tid på at søge fleksjob fremfor at gennemgå en ny ligegyldig arbejdsprøvning, og jeg har ikke overskud til begge dele på en gang.

Det er da fint reglen er der for dem som har behov for ny vurdering for.eks hvis deres helbred er blevet dårligere, men at bruge den regel på alle, det er da misbrug.

Og ok. det er en arbejdsprøvning, men personligt føler jeg at denne regel i mit tilfælde bliver brugt som ren og skær aktivering.

De burde da sætte pris på at man hellere vil søge job fremfor at bruge tiden i arb. prøvning. Pengene man får udbetalt er de samme, men tja, man hjælper da aktørene de skal jo ha deres arbejde og deres løn, uden os - intet arb. ingen løn. De bør virkelig elske os eller ?
le cuere er ikke logget ind   Besvar med citat