Se enkelt indlæg
Gammel 03-04-2012, 11:50   #7
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Tutteren Se meddelelser
Lyder som om du er godt informeret. Ved du så om det betyder, at os der ingen intægt har (pga. ægtefælle eller anden indtægt) så kan komme i sådan et udviklingsforløb og få ca. 10.500 pr. måned?
Det kan vi, MEN! så vit vides er der INGEN krav om at kommunerne skal tage os ind hvis vi ønsker det.

Så kommunerne vil sten sikkert krumme tær og komme med en hel masse sjove krav vi skal bevise/opfylde for at få lov, hvis vi da ikke bare ud af det blå får afslag?? vi må ikke glemme at de forløb faktisk er temmelig dyre, og vi koster gratis, så de har absolut ingen interesse i at tage os ind.

Den historie ender sikkert med at en eller anden klager over afslag og 2-3 år senere ligger der så en princip der inden siger at kommunen skal eller at kommunen gerne må sige nej, grundet en eller anden lille finurlighed (formulering i loven)

Noget andet er så at jeg personligt ikke kunne drømme om at udsætte mig selv for sådan et forløb, jeg har allerede været i gennem mit, og er KUN blevet mere syg af det, jeg skulle ud af systemet for at få det godt, så for mig vil det være ulogisk selv at bede om at få det af H til igen, ud over at man ikke må glemme hvad man får ud af det...

Vurderes det at man kan arbejde 1-2 timer (og hvem kan ikke det?? der var jo ingen der sagde noget om effektivitet heller, hov du kan jo selv vaske din tallerken op, det tager dig en time = en times arbejdsevne) så hedder det fleks, så er man lige vit for hvor pokker finder man lige et job på 1 time om ugen?? så hedder det KHJ ... ægtefælleforsørgelse igen igen, så fik man lige tisset lidt i bukserne så længe... er det overhovedet det værd??

Eller den anden vej rundt, har man arbejdsevne til ca et deltidsjob eller mere, så er det ikke meget tilskud man kan få, og igen må vi ikke glemme at ingen har sagt noget om effektiviteten.

Ikke fordi det er naturligvis op til folk selv at vurdere hvad der er mest rigtig i deres situation, vi er jo ens alle sammen og nogle (de fleste heldigvis) kan tåle cirkus syg, og lidt tid med lidt penge har vel om ikke andet også ret *ss* Det jeg mener er bare at man ikke må glemme at det ikke bare er op til 5 år med lidt penge på lommen (det kan sagtens være man kun får lov at få 2 måneder der er jo heller ingen nedre grænse) der kommer også en tid efterfølgende, så man gør klogt i at vurdere om det er det værd.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat