Se enkelt indlæg
Gammel 25-03-2012, 09:57   #4
Karo
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 02-08 2010
Indlæg: 2.227
Styrke: 16
Karo er rigtig godt på vej
Hmmm… no da da.,

Jeg selv er blevet hellere ikke særligt pænt omtalt i mine elektroniske journaler af kommunen ( kommunens ansatte ), disse journaler kan læses af mange den dag i dag, jeg er blevet TRUET af jobcenters ansat med en af jobcenters betjent, fordi jeg ville ikke forlede hendes kontor uden en blanket, som min praktiserende læge skulle udfylde i forbindelse med min ansøgning om førtidspension.

Hvad den pågældende jobcenters ansat havde i hoved mens hun truede mig med den betjent ved jeg ikke, men nogle gange tænker jeg faktisk på hvordan sådan en udsmidning foregår eller ville have været foregået, hvis jobcenters betjent gav sin hjælpende hånd til den sagsbehandler.

pt. Jeg forlod sagsbehandlerens kontor med blanket i hånden og med hele forløbet som jeg har optaget på min mobil telefon.

Tilbage til artiklen.

“….En kvindelig sagsbehandler fra Jobcenter Vesthimmerland opdagede ved et tilfælde, at hendes navn var kædet sammen med en overskrift om, at 'Kommunen svigter'.
Hadeside om medarbejder
Det skete, da hun søgte efter sit eget navn. Da hun klikkede videre på linket, kom hun til en regulær hadeside mod hende selv.”

Sjovt, at pigen søgte efter sit navn …… er det hendes samvittighed som har trukket ind i hendes mave?

Sidst redigeret af Karo; 25-03-2012 kl. 10:08.
Karo er ikke logget ind   Besvar med citat