Se enkelt indlæg
Gammel 19-03-2012, 13:13   #37
Indiansummer
Mit andet hjem K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2009
Indlæg: 637
Blog Indlæg: 2
Styrke: 15
Indiansummer er ny på vejen
Exclamation Alle mennesker har en mørk og en lys side...

Og hvis solen aldrig skinner der hvor man opholder sig, så er der koldt.

Der er så mange mennesker, og lige så mange meninger og holdninger. Men vold udløses ikke af en selv, men det der sker omkring en.

Intet menneske har lov til i dette land, at gribe til vold for at opnå det de vil.

Men det sker immervæk hver dag alligevel.
Meningsløst vold imod mennesker, som er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Det kan ikke retfærdigøres på nogen måde. Men det sker alligevel.

Hvis jobcentre over hele landet, oplever flere og flere episoder med vold mod personalet, så må man jo se på hvad der udløser dette?

Og ikke kun sige, det var kun en enkelt syg person som gjorde det.

For 1 episode, er måske bare en enlig svale, 2 ligner lidt 1, men når der sker en 3 episode ja så begynder det da at ligne et problem, som jobcenter bliver nød til at se på.

Se hvad der sker på den hospitals afd, hvor en psykisk syg mand har angrebet personalet med kniv, her tager man op hvad der kan gøres i fremtiden for at undgå dette.

Det gør man ikke i jobcentrer over hele landet, her bliver man ved og ved og ved med at sparke til folk som ligger ned, og alligevel bliver de her fuldstændig målløse når et menneske får nok , og går amok.

Men ændre deres måde at opføre sig på, det skal de ikke.. De ansætter vagt folk så folket som de skal tjene ikke kan komme i nærheden af dem, alt imens de tillader sig, at tale grimt, nedværdigende og uden nogen som helst uddannelse til at opføre sig på denne måde...

Mon ikke at vi snart har fået nok?

Nok af at være de eneste snart i dette land, som skal betale prisen for den såkaldte krise?

Mens de rige bliver rigere, så leve familier og førtidspensionister, kontanthjælps modtagere, osv på det mindste man kan leve for, og frygter hver dag, hvornår brevet dumper ind af døren, hvor der står vi har taget dine penge fra dig, fordi du ikke føjede dig efter overmagten. ( Se jobcenter).

Alle mennesker kan gå amok, kun situationen som afgør hvornår det kan ske.

Og der vil komme flere og flere episoder på jobcentre rundt omkring i landet, fordi der skal spares, og man har ansat mennesker her, som har skulle lave en test før de blev ansat, for at se om de ville kunne grine et menneske op i ansigtet, når de sagde kassen er lukket. Føj siger jeg bare.

Kom igen med en regering som gavner alle. Kh indiansummer
Indiansummer er ikke logget ind   Besvar med citat