Se enkelt indlæg
Gammel 14-03-2012, 14:51   #8
Antoniette
Hjemmevant på K10
 
Antoniettes avatar
 
Tilmeldingsdato: 16-08 2007
Lokation: Odense kommune
Indlæg: 283
Styrke: 17
Antoniette er rigtig godt på vej
Tak for råd og info :-)

Sådan som kommunen har lavet regnestykket, ja så mener de at mit rådighedsbeløb er for stort, men de har jo heller ikke regnet alle mine fast udgifter med. Og det skal lige siges, at det altså ikke er fordi at jeg lever i sus og dus og går i dyrt designer tøj.

Jeg kan forstå, at der er nogle på kontanthjælp som har opnået støtte, hvilket også er helt rimeligt, men kommunen påstår jo, at ordningen også gælder for førtidspensionister. Jeg har bare aldrig hørt om, at der er nogen der har fået hjælp? Så hvis der er nogen derude, som det er lykkedes for, så vil jeg meget gerne høre om det. Jeg har selvfølgelig klaget over afgørelsen.

Ja, jeg har flere gange spurgt om jeg kunne få den opereret ud på hospitalet, men de siger nej. Det er alvorligt nok til, at min almindelige tandlæge ikke kan foretage indgrebet, men åbenbart ikke alvorligt nok til at jeg kan komme på hospitalet. Jeg er glad nok for min egen tandlæge, men de lød godt nok som nogle snobbede røvhuller på specialklinikken. Jeg har også tænkt på, at få en henvisning til et andet sted, men der er jo ikke særlig mange specialklinikker, og det med at køre helt til udlandet, det har jeg simpelthen ikke overskud til. Godt nok har jeg bil, men jeg kan ikke køre i flere timer i træk. Og nu bor jeg på Fyn, så der er jo også langt til tandlægehøjskolerne i Århus og Kbh og med det indgreb, som jeg skal have lavet er jeg heller ikke varm på, at skulle være forsøgskanin. Jeg har tandlægeskræk
Antoniette er ikke logget ind   Besvar med citat