Se enkelt indlæg
Gammel 02-02-2012, 19:19   #1
Webmaster
Webmaster
 
Webmasters avatar
 
Tilmeldingsdato: 06-10 2005
Lokation: Køge
Indlæg: 9.808
Blog Indlæg: 3
Styrke: 67
Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10Webmaster har et fantastisk omdømme her på K10
Anonymous rammer danske politikere med ACTA-hævn

Den mulige vedtagelse af ACTA har mobiliseret en hær af bekymrede borgere, der forsøger at gøre omverdenen opmærksom på deres forbehold og frygt.

Mest omtalt har været koordinerede angreb mod danske partier. Tre danske partiers hjemmesider blev druknet i besøg tidligere på ugen. Blandt andet hos SF og Venstre. Dansk Folkeparti blev decideret hacket og gerningsmændene efterlod en besked med tydelig afsender:

"Vi er Anonymous. Det er kommet til vores kendskab, at Morten Messerschmidt har udtryk bekymring om ACTA. Dog har han ikke taget afstand fra dette uhyrlige indgreb i vores frihed!"

Kilde: http://www.comon.dk/art/213372/anony...med-acta-haevn
__________________
Webmaster er ikke logget ind   Besvar med citat