Se enkelt indlæg
Gammel 18-01-2012, 23:00   #1
Tante Ana
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 26-07 2008
Indlæg: 468
Styrke: 16
Tante Ana er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af Experimental Se meddelelser
Havde du seriøst regnet med, at få noget ud af det økonomisk - midt under en finansiel krise, der balancerer på kanten til en økonomisk depression, hvis ikke et fuldstændigt kollaps? Det er ikke en eller anden skide oliekrise som i 70'erne. Det er noget der ikke er set siden før anden verdenskrig, og hvad der også var årsag til selvsamme krig. Derfor man med næb og kløer prøver på at undgå det. Udover det, er dem der forbruger mest - også den nedre middelklasse, helt konkret vil det være lavtlønnede. Faktisk bruger de 1,2 kr for hver 1 kr de tjener når de (tror de) bevæger sig op i socialklasse. Og det er forbruget der er problemet her i Danmark.
Kommer an på, hvem man er... Jeg kender en hel del til miljøet, hvor man tjener mere end nogensinde før, og slår opgivende ud med armene når krisen nævnes... "hvilken krise"?

Det er som om der er to forskellige virkeligheder i vores lille land: den virkelighed velhaverne og deres lobby lever i, og den anden virkelighed, for os der skal "sætte tæring efter næring", eller pålægges at "yde før vi kan nyde", men hvad er det vi skal leve af og for - bestemmes af dem, der i forvejen har ingen jordforbindelse, og som synes at det er helt i orden, når samfundets via skat lønnede spidser hver måned forbruger for, hvad svarer til folkepension til en person i..... 7-8 år!
Tante Ana er ikke logget ind   Besvar med citat